Актуално България търси талант

“България търси талант” стартира в понеделник от 21.00 часа по bTV

Добави коментар

“България търси талант” стартира в понеделник от 21.00 часа по bTV. Шоуто ще се излъчва три пъти седмично.
Шоуто ще се излъчва три пъти седмично

Най-новото шоу на bTV “България търси талант” стартира в понеделник от 21.00 часа. То ще се излъчва три пъти седмично, като в понеделник и вторник ще се излъчва от 21.00 часа, а в четвъртък - от 21.30 часа.

журито Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян


Първите епизоди на “България търси талант ще покажат най-интересните и забавни изпълнения по време на кастингите. Зрителите ще видят пред какъв избор бяха изправени членовете на журито Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян. В продължение на близо месец в епизодите ще бъде показано търсенето на първия български талант в различните етапи на шоуто, както и включването на популярни лица в него. Сред тях са Стефан Данаилов, Васил Василев–Зуека, водещата на bTV Новините Ани Салич и др.

Междувременно в неделя приключи и последният етап на кастингите, по време на който бяха избрани талантите, които след месец ще се борят за зрителския вот по време на големите финали на шоуто, които ще се излъчват на живо. В събота и неделя членовете на журито за последен път дадоха своите оценки за изпълненията на кандидатите.

Водещите Алекс Раева и Мария Игнатова

До момента в представянето на участниците са използвани над половин тон желязо, в които влизат лек автомобил, мечове, ножове, отвертки, тигани, бръснарски ножчета и др.
Общо над 600 минути са прекарали част от талантите в танци, в които влизат народни, брейк, класически балет и изключително любопитните миксове от собственото разбиране за танц на част от кандидатите, наречени от журито “свободни танци”. Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов–син пък прекараха над 3000 минути в оценяване на различни изпълнения. Водещите Алекс Раева и Мария Игнатова даваха кураж и успокояваха над 600 от талантите, прекарвайки над 300 часа на високи токчета.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя