Актуално България търси талант

България търси талант: Двайсет и пет души продължават в следващия етап

1 коментар

Двайсете и пет души продължават в следващия етап след първия цикъл от същинските кастинги от новото шоу на bTV “България търси талант”
Двайсет и пет души продължиха в следващия етап след първия цикъл от същинските кастинги от новото шоу на bTV “България търси талант”

България търси талант


Общо 80 души успяха да демонстрират различни умения пред Маги Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян по време на първия тридневен цикъл от същинските кастинги в “България търси талант”. Сред тях най-много са кандидатите от София и Пловдив.

В последния ден от първия цикъл журито беше впечатлено от имитатор на Майкъл Джексън. 37-годишният пловдивчанин Румен Георгиев предизвика фурор сред останалите кандидати и публиката в залата с приликата си с Краля на попа. Освен като визия силно впечатление направиха и танците му, което съвсем не е случайно – оказа се, че талантът има собствена група за танци и стотици участия.

България търси талант

В последния ден на първите същински прослушвания една от изненадите се оказа трупа за атракционно изкуство.
Един от членовете на трупата успя да впечатли всички с изпълнение на кокили, а останалите демонстрираха различни жанрове от цирковото и атракционното изкуство – гълтане на огън, жонглиране, баланс и др.

След първия цикъл на същинските кастинги напред в шоуто продължават 25 участници. В петък започва второто същинско прослушване. В продължение на три дни кандидат-таланти от цялата страна ще се борят за оценките на журито, а всеки, който иска да стане свидетел на търсенето на талант, може да стори това в комплекс “Деница” в жк „Младост” 3. Вратите на залата ще бъдат отворени в 13.15 и 17.15 часа. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя