Актуално България търси талант

„България търси талант”: 9годишно момиче смая журито и публиката...

1 коментар

„България търси талант”: Девет годишно момиче от Варна смая журито и публиката с изпълнение на „Вода” на Стунджи и Елица


„България търси талант”: Девет годишно момиче от Варна смая журито и публиката с изпълнение на „Вода” на Стунджи и Елица

Вторият тридневен цикъл от същинските кастинги в „България търси талант” стартира в петък.

Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян
успяха да отсеят част от талантите, които ще демонстрират различни умения и във втория етап от шоуто. Сред тях беше 11 годишно момиче, което грабна всички с демонстрация с мечове.

11 годишно момиче, което грабна всички с демонстрация с мечове.


Тийнеджърката се занимава с кунг-фу, като по време на прослушването си показа уникални елементи от бойното изкуство. Аплодисментите на публиката и журито спечели 30 годишния Георги Георгиев, който показа различни уникални способности. Талантът от Белоградчик смая всички, след като успя да напъха цяла вилица в ухото си, а след това повдигна кухненска маса с помощта на зъбите си.

9 годишната Елисавета от Варна


В безспорен кандидат за български талант се превърна 9 годишната Елисавета от Варна. Малката красавица взриви публиката и остави журито без дъх с изпълнението си на „Вода” на Стунджи и Елица. Поп певицата, прославила България в конкурса Евровизия също беше в залата и сподели, че малката Ели е изключителен талант, който има истински заложби, за да спечели битката на талантите. Хилда Казаясн пък шеговито подхвърли, че Елица трябва да се притеснява, защото малката Елисавета съвсем спокойно може да я замести.

трупата на бабите мажоретки


Сред фаворитите на публиката се оказа и трупата на бабите мажоретки, които успяха да впечатлят екипа на шоуто още по време на предварителните прослушвания преди месец.

По време на кастинга не липсваха и комични изпълнения. Сред тях беше това на Динка Бушняшка. Шейсет и осем годишната дизайнерка излезе на сцената с лента „Мисис Дизайнер 2009”, след което показа част от своята последна модна колекция. Надписът върху фанелката ѝ обаче предизвика бурни емоции сред публиката и журито. Друг кандидат пък демонстрира талант за най-фалшиво пеене. Той заложи на хит на Азис, а след това реши, че по-голямата му дарба е да имитира една от преподавателките в си в училище – какви реакции предизвика изпълнението му, ще стане ясно в епизодите на шоуто.

Следващият цикъл от кастингите ще се проведе на 19 и 20 януари в комплекс Деница, жк Младост 3. Желаещите да наблюдават кастингите на живо могат да сторят това от 13.15 и 17.15 часа.  
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя