Актуално Търси се...

Алена в „Търси се…” тази събота, 19 септември, от 11:00 часа, по bTV

Добави коментар

Алена разказва за най-голямата си загуба тази събота в «Търси се...», 19 септември, от 11:00 часа, по bTV
Най-популярната астроложка в телевизионния ефир Светлана Тилкова – Алена ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 19 септември, от 11:00 часа, по bTV.

Алена в „Търси се…” тази събота, 19 септември, от 11:00 часа, по bTV

Водещите Меги и Нели ще разкрият, че в личния си живот тя е един изключително позитивен човек, преминал през много препятствия на съдбата, но днес се радва на любовта на своя съпруг и синa си.

Безспорно най-емоционалната среща за Алена ще бъде с нейния съпруг Андрей, с който ги свързва невероятна любовна история.
Дали тази любов е била изпитание на съдбата или низ от случайности, Алена ще разкрие това в „Търси се…”.

Алена в „Търси се…” тази събота, 19 септември, от 11:00 часа, по bTVТя ще разкаже и за своя син Мартин, който въпреки, че минава 20-те години, все още не може без майка си. Астроложката с болка ще разкрие и обстоятелствата около загубата на първото си дете, което тя смята все още за живо.  

От екипа на bTV водещите Меги и Нели са избрали да срещнат Алена с един от нейните любимци - телевизионният журналист Венелин Петков.
Той ще сподели каква за него е разликата между Алена и Светлана и ще признае, че често колегите му ползват услугите ѝ на астролог.

Дали е предавала предсказанията на звездите и на самия Венелин, зрителите ще разберат в тази събота от 11:00 часа.


Сред най-близките приятелки на Алена е и поетесата Надежда Захариева, на която астроложката не е правила хороскоп
, защото не знае часа на раждането й. Въпреки това Надежда Захариева ще помоли Алена да направи всичко възможно, за да се получи хороскопът й. Поетесата ще разкаже и за един от трудните моменти, в който Алена ѝ е помагала.

Алена в „Търси се…” тази събота, 19 септември, от 11:00 часа, по bTVМного вълнуваща ще бъде за астроложката и срещата ѝ с вдовицата на археолога Георги Китов - Диана. Тя ще разкаже, че семейството на Алена често ги е посещавало на разкопките и ще я провокира да реставрира една антична купа. Дали ще се справи със сглобяването на парчетата зрителите ще видят в „Търси се…”.

За любовта на Алена към животните ще разкаже журналистката Магдалена Гигова, заедно с която често посещават столичния зоопарк.
Гордостта на Алена там е осиновеното от нея мече, за което тя се грижи с много любов. Астроложката ще получи предизвикателство от своята приятелка да направи хороскоп на предаването „Търси се…” и именно така водещите ще научат какво професионално бъдеще ги очаква.

Последната изненада за Алена ще я върне в ученическите ѝ години в Немската гимназия. Меги и Нели ще я срещнат в студиото с нейната приятелка от тези години Лили. Как се е променила Алена и какви спомени пазят двете – не пропускайте да разберете в „Търси се…”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“