Актуално Търси се...

Албена Павлова гостува в „Търси се…” неделя, 26 януари по bTV

Добави коментар

Семейството и колегите на Албена Павлова от „Столичани в повече” разкриват нейните непознати страни и умения за зрителите на bTV

Семейството и колегите на актрисата от „Столичани в повече” разкриват нейните непознати страни и умения за зрителите на bTV

Звездата от сериала на bTV „Столичани в повече“ – актрисата Албена Павлова ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се“ тази неделя, 26 януари от 11.00ч. Нежна, крехка, но в същото време и много силна, последователна, амбициозна и какво още се крие в нея ще разкрият най-близките ѝ хора.

Албена Павлова гостува в „Търси се…”

Първата среща за Албена ще бъде с нейните колеги от „Столичани в повече“ – Любо Нейков и Христо Гърбов.

„Нямах никакви колебания на кастинга, че тя ще е моята жена в сериала. Изключителна актриса и добър до наивност човек. Често се уча от нейната доброта“, споделя Любо Нейков. Той ще предизвика Албена да изпее любимата си песен на Васил Найденов и тя несъмнено ще разчувства всички зрители.

Меги и Нели ще срещнат актрисата и с нейния съпруг – актьорът Емил Марков, който е и сценарист на сериала.

„Бяхме в един курс във ВИТИЗ и оттам започна нашата любов. Тя е много емоционална, нетърпелива и максималистка“, казва Емо. Самата тя ще разкаже защо първите години от брака им са били доста бурни. „Спорихме, карахме се за несъществени неща, но аз обичам този човек и това е най-голямото ми щастие“, признава актрисата.

Албена Павлова гостува в „Търси се…”

Тя ще се развълнува и от срещата с нейните деца – Здравко и Мина.

„Безкрайно всеотдайна майка е. Дори понякога прекалено иска да знае какво се случва с нас. Благодарни сме, че ни дава цялата си любов“, споделят децата на актрисата. Те ще я провокират да озвучи сцена от любимия си сериал, тъй като Албена е и режисьор на дублажа в bTV.

Най- неочаквана и емоционална ще бъде изненадата с майката на актрисата – Елена, която живее в родния ѝ град Русе. С много сълзи, гордост и обич ще бъде изпълнена тази среща, а Албена ще признае, че обожава да се прибира в дунавския град.

Албена Павлова гостува в „Търси се…”

Каква е като човек извън професията ще я опишат две от най-близките ѝ приятелки, а в каква нова светлина ще поискат да я видят – зрителите ще разберат в „Търси се“ тази неделя.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Албена Павлова

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“