Актуално България търси талант

А.Кадиев и М. Силвестър с рок парче, Иво Сиромахов произнася „речта на сценариста” в „България търси талант”

Добави коментар

На 23 март 2015 bTV ще излъчи четвъртия епизод на най-позитивното шоу у нас – „България търси талант”.

На 23 март 2015 bTV ще излъчи четвъртия епизод на най-позитивното шоу у нас – „България търси талант”. Първите три епизода на предаването предизвикаха много коментари и различни реакции, както от страна на аудиторията и интернет потребителите, така и от страна на журито.

Поредният епизод от шоуто, който ще се излъчи в понеделник вечер  от 21.30 часа, също няма да направи изключение.

Младите рок музиканти от група „The Rippers”

Младите рок музиканти от група „The Rippers” ще спечелят журито и публиката с изпълнението на добре познато рок парче. Това изпълнение провокира водещите А.Кадиев и М.Силвестър да заснемат своето изпълнение към същата песен, а резултатът е над 23 хиляди гледания само в официалната Facebook страница на шоуто. 

Иван Чукарски от Видин

Иван Чукарски от Видин, който нарича себе си „човекът изолатор” безспорно ще смае не само публиката, но и журито със своя уникален номер, включващ 220 волта ток. Превъзбуден от реакцията на околните Иван ще забрави да слезе от сцената. На помощ ще се притече А.Кадиев, който усложливо ще вземе не само него, но и багажът му.

детски куклен театър „Щурче”от Варна

„Звездата” във Facebook Надка от с. Вакарел ще покаже своите танцувални умения в няколко различни стила, а представянето ѝ ще бъде коментирано от Ники Илиев така – „Това е първото представяне, което беше 90% с гръб към нас”. Сценичните умения на представители на Варна и Бургас ще се „сблъскат” в изпълненията на детски куклен театър „Щурче”от Варна и формация „Петлите”, в която заедно се обучават деца от домове за сираци и деца, имащи семейства. Участник от Горна Оряховица пък, ще предизвика Иво Сиромахов да говори в рими, а финала на „речта на сценариста” ще бъде повече от красноречив – „Мисля, че си в беда и няма да ти кажа „Да”.

Станалите супер популярни и носители на приза „Web Талант на България” от 3 сезон на шоуто “Electra Crew” от с. Радилово, толкова много ще впечатлят журито и публиката, че Иво Сиромахов ще излезе на сцената, за да им се поклони.

Тези и още много други вълнуващи изпълнения, зрителите ще могат да видят в четвъртия епизод на най-гледаното шоу „България търси талант” на 23 март, от 21.30 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя