Сериали Криминални - комедии

Адвокатите от Бостън

Добави коментар

Адвокатите от Бостън” се отличава от други сериали за адвокати със своите многобройни странни казуси, както и с тънкия си черен хумор.
Boston Legal, САЩ, (2004-2008)
4 сезона - 88 епизода

Съдебна драма - комедия

Създател: Дейвид Кели
Актьори: Джеймс Спейдър, Уилям Шатнър, Кандис Бъргън, Рене Оберженоа, Тара Самърс, Джули Боуен

Адвокатите от Бостън

А ние си мислехме, че съдебната зала е едно сигурно място...

Вече всички сме се привързали към традиционния образ на двамата адвокати от Бостън  – как седят на балкона на адвокатската си кантора вечер след интензивен работен ден, запалили по една пура и наблюдаващи светлините на големия град. „Адвокатите от Бостън” се отличава от други сериали за адвокати със своите многобройни странни казуси, както и с тънкия си черен хумор. Измежду всичките правови въпроси стои едно солидно приятелство между двама мъже – прословутите Дени Крейн и Алън Шор. Уилям Шатнър и Джеймс Спейдър, актьорите, които изпълняват двете главни роли, са били награждавани с награди „Еми” и „Златен глобус” многократно. Кандис Берген в ролята на една от основателките на фирмата, Шърли Шмид, грабва вниманието на зрителя с бдителния си (и доста често мнителен) поглед, отправен директно към палавия Дени Крейн, зад чийто гръб безотказно седи Алън Шор. Всевъзможни любовни афери, почти безумни съдебни процеси и много сексуално напрежение на работното място са тайните подправки в това обичано от публиката шоу.

Тази есен канал FoxLife ще започне да излъчва четвърти  сезон на „Адвокатите от Бостън”. В този нов сезон ще видим едни от най-предизвикателните казуси, които Дени Крейн и Алан Шор са поемали досега, като например процес, в който държавата е съдена за това, че спасители не са се явили достатъчно бързо при наводнение, довело до фалита на малка фирма. Също така в четвърти сезон ще се появи и нова сътрудничка, назначена от Шърли. Лорейн Уелър се появява на хоризонта и разбира се Дени Крейн мигновени започва да и обръща по-специално внимание. Ще разберем и какви тайни се крият в миналото на тази привлекателна героиня, в чиято роля ще видим стройната брюнетка Сафрон Бъроус. Кулминационния момент на този хитов сериал идва, когато накрая на четвърти сезон Дени Крейн и Алън Шор застават един срещу друг в съда, защитавайки двете противоположни страни в един и същи процес. Гледайте „Адвокатите от Бостън” през есента, за да разберете каква е развръзката и дали дори след разгорещено съперничество, двамата адвокати се озовават отново на обичайното си място, вечер след интензивния работен ден, с по една пура в уста пред светлините на града.
  • Награди:
  • Награди Еми     2007     Най-добър актьор, изпълняващ главна роля в драматичен сериал (Джеймс Спейдър)
  • Награди Еми     2006     Най-добър гостуващ актьор в драматичен сериал (Крисчън Клеменсън)
  • Награди Еми     2006     Най-добра обработка на звука
  • Награди Еми     2005     Най-добър актьор, изпълняващ главна роля в драматичен сериал (Джеймс Спейдър)
  • Награди Еми     2005     Най-добър поддържащ актьор в драматичен сериал (Уилям Шатнър)
  • Златен глобус     2005     Най-добър поддържащ актьор в сериал, мини-сериал или телевизионен филм (Уилям Шатнър)
  • Награди Пийбоди     2005     Награда за втория сезон на сериала
  • Награди Сателит     2006     Най добър актьор в сериал, комедия или мюзикъл (Джеймс Спейдър)
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Адвокатите от Бостън