Сериали Криминални - комедии

Валънтайн ООД

8 коментара

Когато хората по земята започват да губят вяра в истинската любов, на гръцката богиня на любовта не ѝ остава да направи нищо друго освен да намери простосмъртен експерт, който да вразуми земляните и да им покаже, че любовта наистина надделява.
Валънтайн ООДКогато хората по земята започват да губят вяра в истинската любов, на гръцката богиня на любовта не ѝ остава да направи нищо друго освен да намери простосмъртен експерт, който да вразуми земляните и да им покаже, че любовта наистина надделява.

“Валънтайн ООД” е забавен сериал, който изолзва детективския принцип, но с различна цел. Вместо да показва разнообразни криминални прояви и да проследява разследването по престъпления, “Валънтайн ООД” се фокусира върху това да излекува разбитите сърца и да събере душите на хора, родени един за друг.

Главен герой в сериала е Ървин М. Валънтайн, който е може би най-успешният в света детектив в сферата на любовта. Единственият любовен проблем, който Валънтайн не може да разреши е свързан със собственото му сърце. И когато неговата майка назначава мистериозна и съблазнителна жена да му помага в офиса (агенцията за любовно разузнаване Валънтайн ООД), Ървин променя цялостно виждането си за любовта – към нещо доста по-забавно.

Валънтайн ООД

Не само в навечерието на празника на любовта този месец, ами от сега нататък по канал Фокс Лайф, гледайте този нов и оригинален сериал, в който простосмъртни и богове в образа на хора се опитват да разрешат многобройните загадки, с които любовта ни сблъсква.
  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Валънтайн ООД