Сериали Криминални - комедии

Трева

Добави коментар

Трева е комедия с черен хумор, фокусирана върху Нанси Ботуин, вдовица, която става дилър на марихуана, за да свърже двата края и изхрани семейството си.


Weeds, САЩ

4 сезона ( 2005 - 2008)

Общо 50 серии

30 минути

Световна премиера:
7 август 2005

С участието на: Мери-Луиз Паркър, Елизабет Пъркинс, Кевин Нилън, Джъстин Кърк, Романи Малко, Анди Милдер и др. и др.

Комедиен сериал разказващ историята на самотна майка, която припечелва като пласьорка на дрога. Поредицата разкрива мръсните малки тайни и долнопробните историйки, които се разиграват край идеално подравнените морави и зад лъснатите до блясък врати в измисления квартал Агрестик, Калифорния.

Мери-Луиз Паркър изпълнява главната роля на Нанси Ботуин - млада вдовица, която изхранва двамата си синове с продажба на марихуана. Стоката ѝ се радва на неочаквано топъл прием в елитното ѝ предградие, а сред клиентите ѝ е дори градският съветник Дъглас Уилсън /Кевин Нийлън/.

Нанси е изправена пред трудната задача да крепи крехкото финансово благополучие на семейството си и същевременно да крие заниманието си от своята най-близка приятелка Силия Хоудс /Елизабет Пъркинс/.

Перипетиите на Нанси и мръсните малки тайни и долнопробните историйки, които се разиграват край идеално подравнените морави и зад лъснатите до блясък врати в измисления квартал Агрестик, Калифорния.

  • Сезон 1, 2005, 10 епизода

  • Сезон 2, 2006, 12 епизода

  • Сезон 3, 2007, 15 епизода
    В 3-ти сезон ще станем свидетели на трансформацията на Нанси от колеблива и изплашена дилърка до квалифицирана кралица на незаконните стимуланти. Но всяко горно стъпало по криминалното стълбище я води до опасен живот, заплашвайки семейството й, а и включвайки синът ѝ Силъс в семейния бизнес. Третият сезон завърши с опожаряването на градът им Агрестик, а и съседния град Маджестик, заедно с импровизираната фабрика за марухуана на Нанси, а и собственият им дом… както се досещате напълно по вина на Нанси. Те решават да напуснат града и от тук започва продължението.

  • Сезон 4, 2008, 13 епизода
Награди и номинации:
  • 2006 година сериалът спечели Златен Глобус
  • 2006 - 5 номинации за наградата Еми.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Трева

Седмият сезон на сериала „Трева” по bTV Comedy от 13 януари

Петият сезон на „Трева” - по bTV Comedy от 3 март

GTV през юли - забавления до дупка!