Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 73

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 73 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Лекарят казва на Рагав, че Еша има фрактура и че трябва да почива. Еша му казва, че един ван я е отвлякъл от офиса ѝ. Тя се извинява. Палави прави кафе на Рагав. Тя му казва, че Сумит е по-опасен, отколкото са очаквали. Тя добавя, че Еша не е в безопасност и трябва да отложат медения си месец. Фархад казва на Палави и Рагав, че не бива да се притесняват, защото той ще се погрижи за всичко в тяхно отсъствие. Джая и Кеерти чуват как Рагав и Палави казват, че отменят плановете си, и казват, че са там и могат да се погрижат за Еша. Палави казва, че не отменят, а просто отлагат медения си месец.

Съни отива в стаята на Еша. Еша се събужда. Тя се усмихва и му плясва със "счупената" си ръка. Съни казва, че тя е добър актьор и той наистина е мислел, че е пострадала. Тя казва, че не е мислела, че ще успее да се справи. Тя му казва, че са имали късмет, че Сумит им е помогнал. Той казва, че е говорил със Сумит. Еша е объркана. Съни ѝ казва, че нейната "счупена ръка" ще я сближи с Рагав.

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 72

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 72

Порочният план на Еша. Вижте какво ще се случи в епизод 72 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав забелязва, че Еша се затруднява с яденето на супата, и предлага да ѝ помогне. Палави вижда как Рагав храни Еша със супа и си мисли, че е направила грешка, като е пуснала Еша в дома си. Рагав излиза от стаята и вижда Палави. Палави му казва, че според нея Еша все още изпитва чувства към него. Рагав ѝ се ядосва и ѝ казва, че греши. Еша слуша кавгата им и е щастлива.

Палави се обажда на Рагав, но той не отговаря. Тя се притеснява. Кеерти я пита какво се е случило. Палави ѝ разказва всичко. Кеерти си мисли, че Палави не знае какво се е случило между Рагав и Еша. Фархад вижда Рагав да излиза от къщата и го пита какво прави. Рагав му разказва как се е ядосал на Палави и как не е добър човек и не заслужава любов. Еша разказва на Съни как е измамила Рагав да я нахрани със супа и как той се е ядосал на Палави. Съни казва на Еша, че трябва да направят още нещо, за да разделят Рагав и Палави. Еша казва, че не знае какво да прави. На Съни му хрумва идея.

Кеерти казва на Палави да не се притеснява. Палави казва на Кеерти, че има чувството, че Рагав не ѝ казва всичко. Нещо го притеснява, но тя не знае какво. Тя мислела, че меденият им месец ще помогне, но той се отложил. Кеерти се чувства зле заради Палви, но ѝ казва, че всичко ще се оправи. Рагав съжалява, че е крещял на Палави. Рагав пита Фархад дали знае какво предстои на следващия ден. Фархад казва "да", моли Рагав да се прибере вкъщи, тъй като вече е късно, и си тръгва.

Палави е в кухнята. Тя чува как Съни и Еша си говорят. Съни казва на Еша, че утре Джая има рожден ден и той иска да направи нещо за нея. Еша го моли да помоли Кеерти за помощ, но после се съгласява да му помогне.

Палави казва на Джая, че тя ще се справи с всичко утре и тя не трябва да се притеснява за нищо. Тя смята, че утре ще направи най-добрата изненада за рождения ден на Джая. Тя отива при Рагав и му се извинява за начина, по който е реагирала, когато го е видяла да храни със супа Еша. Казва му, че утре ще се погрижи за всичко.

На следващия ден Палави организира парти за рождения ден на Джая. Съни се усмихва. Еша се крие и наблюдава. Палави вижда всички в бяло. Рагав пита какво е всичко това. Джая се разплаква. Рагав казва на Палави, че това не е само рожденият ден на Джая, но и годишнината от смъртта на баща му и брат му. Палави казва, че много съжалява. Тя случайно чула Съни да говори за рождения ден. Джая се ядосва. Еша се усмихва на Съни.

Рагав се обажда на Фархад и го моли да организира всичко за годишнината от смъртта. Еша отива при Рагав и се опитва да го накара да се разсърди на Палави. Палави вижда Еша и я пита какво прави там. Тя ѝ казва, че това е техен личен въпрос и те ще се справят сами. Еша се извинява и си тръгва. Рагав казва на Палави, че Еша е била на нейна страна и трябва да се държи по-добре. Тя отива и се извинява на Еша.

Рагав получава голяма сделка. Клиентите му искат да стартират след няколко дни. Той моли Палави да изработи бижута за проекта. Палави казва, че не може да го направи, защото умее да проектира само сарита. Рагав казва, че има вяра в нея и също ще ѝ помогне. Съни ги подслушва. Той казва на Еша и двамата съставят план.

Палави завършва моделите, които трябва да направи за Рагав. Кеерти долу крещи на Съни, че е похарчила всичките ѝ спестявания. Тя казва, че е спестявала за детето им. Съни казва, че ще ги спечели обратно. Тя крещи, че той не може да спечели нищо, тъй като е мързелив. Съни се ядосва и отива към Кеерти. Палави го спира. Междувременно Еша отива в стаята на Палави и сменя дизайна, направен от Палави, с празни листове хартия.

Фархад идва и казва на Рагав, че клиентите се обаждат за среща. Рагав казва, че е готов, а след това пита Палави дали проектите са готови. Палави казва, че ще ги донесе. Палави вижда, че проектите липсват. Рагав идва в стаята и я пита за дизайните, тя му казва, че са изчезнали. Рагав казва на Фархад, че дизайните на Палави са се изгубили. Еша се възползва от възможността и дава на Рагав някои от своите дизайни. Палави вижда това и става подозрителна.

Съни казва на Еша, че е сигурен, че Палави скоро ще изчезне от живота им и тя ще заеме нейното място. Еша казва, че трябва да внимават в ходовете си, тъй като Палави е много умна и ако разбере, няма да им позволи да успеят. Палави се извинява на Рагав, че го е подвела. Той казва, че това е била дребна грешка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78