Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 72

Добави коментар

Порочният план на Еша. Вижте какво ще се случи в епизод 72 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Съни пита Еша дали наистина вярва, че Рагав е щастлив. Той я пита дали вижда промяната в Рагав и как Палави е омотала всички в семейството около пръстите си. Той ѝ казва, че тя просто иска парите на Рагав. Еша спира Съни да си тръгне и го пита защо ѝ разказва всичко това. Съни казва, че иска Рагав да е щастлив и ще бъде, ако Еша се върне в живота му.

Палави се обажда на Шарда и я кани на празника Карва Чаут. Рагав размишлява за това, което е направил на пресконференцията, и за това, което са му казали Палави и Еша, докато шофира. Съни го спира и му казва, че Палави пости за Карва Чаут. Той предлага на Рагав да купи подарък за Палави.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 71

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 71

Съни се опитва да манипулира Еша. Вижте какво ще се случи в епизод 71 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав казва на Палави, че ѝ е купил рокля и би искал да я облече. Палави казва, че роклята много ѝ харесва. Рагав се извинява на Палави и ѝ обещава, че повече няма да се държи така. Палави го прегръща. Рагав казва, че също е постил. Съни довежда Еша да ги подслушва и ѝ казва, че Палави манипулира Рагав.

Еша се приготвя в стаята си. Тя гледа снимката на Рагав и казва, че той заслужава половинка, която не иска да го променя. Тя добавя, че ще пости за него и ще се моли да се съберат.

Ритуалите започват. Рагав гледа хипнотизирано Палави през цялото време, докато тя изпълнява ритуала. Еша ревнува. Тя си мисли, че Рагав може да си мисли, че е щастлив с Палави, но това не е вярно. Той може да бъде щастлив само с нея. Тя се жалва, че те не са заедно.

Текст от potv.bg

Еша се преструва, че припада, за да привлече вниманието на Рагав. Той я хваща, преди да падне, и ѝ дава глътка вода. Тя се преструва, че идва в съзнание, и казва на всички, че се е почувствала зле. Тя моли всички да продължат с ритуалите, тъй като не иска да им ги разваля. Рагав и Палави изпълняват своите ритуали. Кеерти и Джая казват на Палави, че според тях Еша се е престорила на припаднала и е постила заради Рагав. Те казват, че трябва да проверят стаята ѝ.

В стаята си Еша казва, че може да се е престорила на припаднала, за да привлече вниманието му, но знае, че Рагав все още я обича. Кеерти, Джая и Палави виждат, че Еша спи в стаята си. След като те си тръгват, Еша отваря очи. Появява се Съни и ѝ казва, че трябва да му се довери. Той наистина иска да ѝ помогне, за да се сближи с Рагав.

Текст от potv.bg

Еша помага на Палави в кухнята. Палави казва на Еша да не слага фъстъци в нещо, което тя готви. Еша довършва ястието и отива да потърси Палави. Съни слага фъстъци в ястието. Фархад казва на Рагав, че е резервирал билети за медения му месец с Палави.

Рагав казва на Палави, че след закуска трябва да започнат да събират багажа за Малдивите. Еша ревнува. Палави обяснява на всички какво е приготвила Еша. Рагав яде от ястието и Еша си мисли, че то ще му хареса, тъй като отдавна не му е готвила. Рагав не може да диша и Джая казва, че това се дължи на алергията му към фъстъци. Палави поглежда Еша и я пита защо е сложила фъстъци в ястието.

Текст от potv.bg

Еша е в стаята си и се готви да отиде на работа. Съни идва и я пита дали тръгва на работа. Тя му казва, че да, а след това го пита за здравето на Рагав. Съни ѝ казва, че Палави му е дала антиалергична таблетка и сега той спи. Той добавя, че Палави планира всичко и е сложила фъстъци в ястието. Еша го пита защо би направила такова нещо. Съни ѝ казва, че го е направила, за да я изложи пред Рагав. Той казва на Еша, че наистина вярва, че Рагав и Еша са създадени един за друг.

Палави храни Рагав със супа и му казва да си почине. Тя му казва, че Еша се храни в стаята си, защото Джая и Кеерти са ѝ ядосани. Палави вижда Еша да минава в коридора. Тя я спира и я пита дали е вечеряла, а след това се извинява за поведението на Джая и Кеерти. Еша казва, че няма нужда да се извинява. Кеерти казва на Съни, че е подозрителна към Еша. Съни я защитава и казва, че не му харесва, че тя се съгласява с майка си и Палави.

Текст от potv.bg

На сутринта Рагав и Палави споряд за това колко каша храна да вземат на медения си месец. Палави го прегръща и Рагав си казва, че ще направи всичко, за да запази усмивката на лицето ѝ. Рагав получава обаждане. Сумит е. Той иска откуп в замяна на Еша. Джая казва на сина си да остави Фархад да се справи със ситуацията. Той и Палави трябва да заминат за Малдивите. Палави казва, че няма да могат да се забавляват, като знаят, че Еша е в опасност. Тя моли Рагав да отиде и да я спаси. Рагав спасява Еша, но тя е ранена. Той пребиват Сумит и я завеждат вкъщи.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78