Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 71

Добави коментар

Съни се опитва да манипулира Еша. Вижте какво ще се случи в епизод 71 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави пита Рагав дали е сърдит, че е довела Еша в дома им, без да говори с него. Тя казва, чe не е имала избор, тъй като Сулочана е изхвърлила Еша. Рагав казва, че не е сърдит, а изненадан. Палави казва, че му има пълно доверие, след което го моли да намаже косата ѝ с масло и заспива, докато Рагав масажира главата ѝ.

Рагав отива в стаята на Еша и я пита защо е дошла. Тя казва, че Палави я е довела и го моли да спре да я обвинява за онази нощ. Тя започва да плаче на рамото му. Палави идва да го търси. Съни вижда Рагав и Еша да се прегръщат. Той крещи и предупреждава Рагав. Съни си мисли, че все още не може да позволи на Палави да разбере всичко за Рагав и Еша. Палави отива в стаята на Еша и ѝ предлага чай, тъй като тя не може да заспи. Палави ѝ казва, че утре ще ѝ изпрати някакви дрехи, тъй като Амрута ѝ е казала, че не е взела всички дрехи от къщата на Дешмух.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

Вижте какво ще се случи в епизод 70 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Кеерти вижда Джая в кухнята и ѝ казва, че знае, че тя се притеснява заради Еша. Джая казва, че Палави прави голяма грешка, без да знае. Кеерти ѝ казва, че Палави е наясно с миналото на Рагав и Еша. Кеерти добавя, че Палави просто има голямо сърце. На сутринта Джая казва на Палави, че не е трябвало да допусне Еша в дома им. Палави казва, че има доверие на Рагав. Рагав отива в стаята си и решава да каже на Палави истината. Той прегръща Еша, мислейки, че тя е Палави, и казва, че я обича. Когато вижда, че е Еша, той се ядосва и я пита защо е в стаята му. Тя му казва, че е дошла да върне саритата на Палави. Джая спира Еша пред стаята и я предупреждава да стои далеч от Рагав.

На масата за хранене Джая и Кеерти са груби с Еша и си тръгват от масата, за да се хранят в стаите си. Съни намира удобен момент и казва на Еша, че знае за случилото се между Рагав и Еша. Той ѝ казва, че не трябва да се притеснява, тъй като той няма да каже на никого, и ѝ показва съчувствие.

Текст от potv.bg

Фархад идва в офиса на Рагав и му казва, че инвеститорите идват на среща. Рагав му казва да отмени срещата, тъй като не иска да участва в нея. Фархад отива в кухнята и казва на Палави, че има важна среща, на която Рагав трябва да присъства, а той го е помолил да я отложи. Палави му казва, че ще го придружи на срещата, ако Рагав не го направи.

Слуга съобщава на Еша, че по погрешка е дал на Кеерти нейния сок от папая. Еша се втурва към Кеерти и хвърля чашата. Кеерти се ядосва и я удря. И Кеерти, и Джая ѝ крещят. Палави ги моли първо да я изслушат. Еша казва, че просто се е опитала да я спре да пие сок от папая. В стаята си Еша започва да събира багажа, за да си тръгне. Палави я спира. Еша казва, че гневът на Джая и Кеерти е оправдан, така че тя ще си търси хотел. Палави казва, че няма да я принуждава да остане, но я моли да изчака, докато намери място, където може да бъде в безопасност. Еша прегръща Палави и ѝ казва никога да не се променя, тъй като има много малко добри хора като нея.

Текст от potv.bg

Съни казва на Еша, че всички боготворят Палави и никога не биха казали, че тя греши. Той добавя, че Палави е изпратила сока от папая, но Еша е била тази, която е отнесла караницата. Съни казва, че Рагав не обича Палави и тя трябва да се опита да възроди връзката си с Рагав. Еша казва на Съни да спре да прави това, което се опитва да направи, тъй като знае, че Рагав много обича Палави.

Палави отива в стаята си и вижда разхвърляни всичките си дрехи. Рагав ѝ казва, че отиват на медения месец, който са отложили, защото Мандар се е върнал. Той прегръща Палави. Казва си, че няма да позволи нищо да застане между тях.

Еша показва на Рагав запис, на който двама служители клюкарстват за нея, него и Палави. Той бие служителя, но Палави го спира. Казва, че не иска в персонала си човек, който да клюкарства за семейството му. Слугата се извинява на Палави и казва, че има семейство, което трябва да изхранва, и не може да загуби работата си. Палави моли Рагав да не го уволнява. Рагав отива в кабинета си и Еша го следва. Тя му казва, че той се е променил, защото старият Рагав е щял да накара този човек да си плати.

Текст от potv.bg

Кеерти пита Джая и Палави дали могат да празнуват Карва Чаут. Палави се вълнува и казва, че ще пости. Палави пита Еша дали тя ще пости. На следващия ден Фархад казва на Рагав, че Палави е отишла на срещата и е уредила сделката. Рагав е впечатлен. Фархад му казва, че трябва да присъства на пресконференция, която е организирал. Палави казва, че той трябва да участва в пресконференцията и да контролира гнева си, тъй като репортерите ще се опитат да го провокират.

Еша поздравява Рагав за сделката. Рагав казва, че заслугата е на Палави, тъй като тя е тази, която е сключила сделката и го е направила почтен бизнесмен. Еша казва на Рагав, че той напълно се е променил. Тя казва, че той е загубил чара си.

По-късно Рагав се държи грубо с журналистите. Палави пита Рагав защо се е държал така, а той казва, че няма да се промени. Фархад казва на Палави, че Еша е била тази, която е говорила с Рагав преди пресконференцията. Палави отива в стаята на Еша и ѝ казва да запази за себе си лошите си съвети. Тя ѝ казва, че Рагав е неин съпруг и тя и той могат да вземат сами своите решения. Казва ѝ, че тя я е довела в къщата и също така може да я изгони. Съни ги подслушва. Еша спира една рамка за снимки да не падне. Съни ѝ казва, че е подслушал разговора ѝ с Палави. Еша казва, че Палави е била права, ако Рагав е щастлив, тя не бива да се намесва.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78