Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 70 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав отива в стаята си. Палави го следва. Тя казва на Рагав, че и тя смята, че е време да помислят за деца. Прегръща го. Рагав си спомня за нощта, прекарана с Еша. Той отблъсква Палави. Съни пита Кеерти за Еша. Тя му казва, че тя е бившата на Рагав. Амрута отвежда Еша да живее в дома ѝ.

Рагав спори със себе си в кабинета си. Той продължава да мисли за нощта с Еша. Знае, че рано или късно Палави ще научи истината и ще бъде наранена. Рагав казва на Палави, че не е бил сам във Варангал. Той признава, че Еша е била с него, напили са се и нещо се е случило между тях. Палави е спокойна. Тя взема нещо от масата и задава въпрос на Рагав. Рагав я пита дали го е чула. Тя му казва, че е носела слушалки. Джая вика Палави.

Съни отива в дома на Сумит и му казва, че Еша е прекарала нощта във Варангал с Рагав. Той казва, че ще му помогне да си отмъсти на Рагав. Еша помага на Амрута да нареже зеленчуците. Амрута я оставя за малко. Сулочана сяда при нея и разказва на Еша цялата житейска история на Палави.

Текст от potv.bg
"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

Рагав води Еша в дома си. Вижте какво ще се случи в епизод 69 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави моли Кеерти за помощ, тъй като се чувства несигурна, защото Рагав я отблъсква. Кеерти ѝ казва, че тя винаги носи сари и трябва да се облича по модерно за Рагав, тъй като той е много стилен. Тя казва на Палави да се облича така, както харесва Рагав, и да го изненада. Охраната на Рагав му се обажда, за да го информира, че къщата на Еша е празна. Той се притеснява за нейната безопасност. Палави планира романтична вечер с Рагав, но той продължава да я отблъсква.

Палави танцува за него. Той й крещи да спре. Палави започва да плаче и пита Рагав защо не я харесва. Рагав казва, че я обича. Тя казва, че знае, че той я обича, но има чувството, че той не изпитва привличане към нея и излиза от стаята, плачейки. Кеерти вижда Палави да излиза разстроена от стаята си. Тя отива при Рагав и му казва, че Палави всячески се опитва да го впечатли, а единственото, което той прави, е да я натъжава. Рагав казва на Кеерти, че е направил нещо непростимо, разказва за нощта, която е прекарал с Еша. Кеерти е шокирана. Тя пита Рагав как може да направи такова нещо. Рагав казва, че обича Палави, съжалява за случилото се и ще се опита да го коригира. Рагав получава обаждане.

Текст от potv.bg

Лаксми идва със Сумит в къщата на Дешмух. Тя казва, че Сумит се е оплакал, че Рагав е скрил Еша в дома им. Рагав пристига в дома на Дешмух. Той казва на Лаксми, че винаги е знаел, че тя е безотговорна. Еша идва и изчиства името на семейство Дешмух. Сумит се опитва да нарани Еша, но Рагав се намесва и го спира. Лаксми взема показанията на Еша и си тръгва. Сумит заплашва, че това не е приключило. Докато Рагав си тръгва, Еша го спира и му благодари. Тя му казва, че скоро ще напусне града. Сумит пристига в дома си и казва на Съни, че не са успели с плана си, тъй като Рагав е дошъл в дома на Дешмух с Еша.

Палави почиства къщата и се притеснява за поведението на Рагав. Тя спира Кеерти и ѝ казва, че планът ѝ не е сработил и Рагав не се е впечатлил. Кеерти ѝ казва да поговори с него.

Текст от potv.bg

Палави се ядосва на шофьора си. Жена му ѝ е разказала, че той ѝ е изневерявал. Джая се опитва да я успокои. Палави казва, че такива безхарактерни хора я ядосват. Рагав подслушва разговора и се притеснява. Джая хвали Палави, че се е справила със ситуацията. Палави казва, че според нея съпругите трябва да напускат мъжете, които не уважават сватбените им обети, и да не си губят живота с такива нелоялни хора. Рагав и Кеерти се притесняват, като чуват това.

Сулочана казва на Шарда, че трябва да помолят Еша да напусне къщата им, тъй като може да им създаде проблеми. Тя казва, че ако е знаела, че Еша е разведена, не би я допуснала в къщата, а на всичкото отгоре тя е приятелка на Рагав. Шарда казва, че не смята, че трябва да се отърват от Еша. Сулочна казва, че ще съжаляват, че са се доверили на Еша, тъй като тя смята, че нещо не е наред с нея.

Текст от potv.bg

Рагав и Кеерти отиват в офиса му. Кеерти му казва, че Палави е много строга по отношение на изневярата. Рагав казва, че ако не кажат на Палави, всичко ще е наред, казва, че само трима души знаят. Еша напуска града, а той и Кеерти няма да кажат на Палави.

Главорези, изпратени от Сумит, нападат Еша и Амрута. Палави вижда как ги нападат на пазара и ги спасява. Фархад разказва на Рагав за нападението. Той пита дали Палави е в опасност. След като научава, че Палави не е пострадала, Рагав казва, че ще се справи със Сумит по свой начин. Той го намира в един ресторант. Рагав го бие и му казва да напусне града.

Текст от potv.bg

Сулочана се ядосва, като вижда, че Амрyта е ранена. Тя казва, че Еша не може повече да остане с тях. Когато Палави се опитва да я убеди да позволи на Еша да остане, Сулочана моли Палави да вземе Еша със себе си в дома ѝ, тъй като тя е приятелка на Рагав. Палави намира Еша, която седи на улицата, и я моли да дойде с нея в имението на Рао.

Фархад казва на Рагав, че е трябвало да плати много на собственика на ресторанта, за да забрави инцидента и да не се оплаква. Рагав казва на Фархад, че трябва да намерят безопасно място, където Еша да живее. Палави се намесва и казва, че това не е необходимо, тъй като Еша ще остане при тях. Джая казва, че тя не постъпва правилно. Палави ѝ казва, че Сулочана я е изхвърлила от къщата и тя се е нуждаела от безопасно място, където бившият ѝ съпруг да не може да я намери, затова я е довела в тяхната къща.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78