Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 75

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 75 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сагар разбира, че Анант е открил Суман. Той казва на Тиа, че е планирал изненада за нея с помощта на Бхавани. Той съобщава на Бхавани, че Анант е намерил Суман и тя трябва да нареди на Велджи да ги залови. Гена моли Анант да даде телефона на Суман. Тя казва на Суман, че ако не им помогне, ще подкрепи грешните хора, което може да се отрази негативно на детето ѝ. Тя настоява Суман да разкрие на семейството какво чудовище е Сагар, за да не съсипва живота на други момичета. Суман се съгласява да отиде с Анант и да спаси Тиа от Сагар.

Сагар иска Тиа да го нахрани. Гена настоява, че не е позволено да се среща с булката преди сватбата. Сагар я игнорира. Тиа успокоява Гена, че не очаква много от сватбата, и тръгва със Сагар. Гена се притеснява за Анант и казва на Кришна, че Сагар е разбрал, че Анант е със Суман и може да му навреди. Кришна ѝ казва да вярва в Канхаджи.

Бандитите на Велджи преследват Анант и Суман. Те се сбиват с Анант, но той ги надвива и потегля със Суман в колата. Тиа храни Сагар, докато Кришна и Гена отиват да проверят какво става с нея. Кришна вижда как вентилаторът от тавана пада и спасява Тиа, но си наранява ръката. Събира се цялото семейство. Дашрат казва, че Сагар отново е станал герой и е спасил Тиа. Тиа благодари на Сагар, а Гена се опитва да обясни какво наистина се е случило, но Кришна я спира, защото Тиа няма да им повярва.

Текст от potv.bg

Пристигат Анант и Суман. Гена маскира Суман като дизайнер на мехенди. Тя пише нещо на ръката си, за да го покаже на Тиа. Суман отива да го покаже на Тиа. Суман казва на Тиа истината за Сагар, но Тиа не ѝ вярва и казва, че жени като нея ще направят всичко за пари. Тя казва на Анант, че никога не е предполагала, че брат ѝ ще падне толкова ниско, за да спре брака ѝ. Тиа казва, че каквото и да направят, тя все пак ще се омъжи за Сагар.

С чувство на тъга, че не са успели да отворят очите на Тиа, Анант и Гена влизат в къщата. Членовете на семейството са щастливи да видят Анант. Парфул вижда как на Тиа й нанасят мехенди и казва на Джамуна, че не може да гледа Тиа толкова тъжна. Джамуна казва, че този брак е въпрос на разбирателство, а не на щастие. Гена казва на Анант, че след мехенди няма ритуал, така че имат достатъчно време да измислят план. Анант казва на Гена, че не иска да вижда името на Сагар на ръката на Тиа. Гена се моли името на Сагар да бъде изтрито от ръката на Тиа.

Текст от potv.bg

Кумкум попада в очите на Тиа и тя отива да си измие очите. Тиа се сблъсква с Кришна и името на Сагар се изтрива от ръката ѝ. Това радва Гена. Джамуна се разплаква. Тя иска да подари на Тиа сарито си, но не може да ѝ го даде, когато е нещастна. Тя се моли на Бог да благослови дъщеря ѝ с щастие. Гена предлага да организира танцов спектакъл по време на санджака и цялото семейство харесва идеята. Тиа плаче в стаята си и си мисли, че е смятала Анант за най-добрия си приятел, но той се е опитал да разруши щастието ѝ. Бхавани влиза в стаята ѝ със Сагар и казва на Тиа, че Сагар не може да танцува, затова тя трябва да го научи. Тиа се съгласява.

Сагар казва на Тиа, че е щастлив и че тя е неговата Алия Бхат, а той - нейният Варун Дхаван. Тиа започва да танцува, а Сагар слага камера в играчката си, за да може клиентът му да я наблюдава. Канак танцува сама в стаята си, когато Хема влиза и я пита защо танцува сама. Канак ѝ казва, че ще танцува с Панкай. Хема съобщава на Канак, че съпрузите им тренират танци със семейството по предложение на Гена.


Текст от potv.bg

Чувствайки се пренебрегната, Канак се ядосва. Вижда Гена да слиза по стълбите. Тя отива да се конфронтира с Гена, като ѝ казва, че семейството ѝ тренира танци заедно и никой не я е поканил. Гена се извинява и кани Канак да се присъедини към тях, но Хема се кара на Гена. Канак пренебрегва Хема и отива с Гена. По време на тренировката по танци Суман се обажда на Гена и разкрива плана на Сагар да продаде Тиа. Тя настоява Гена да спаси Тиа от Сагар. Гена се притеснява и дърпа Анант настрани, за да поговори със Суман. Канак забелязва това и си мисли, че нещо сигурно не е наред. Пита Гена дали нещо не е наред, но Гена смята, че трябва да поговори със Суман, преди да каже на семейството. Канак я пита дали ѝ няма доверие, Гена я уверява, че ѝ има доверие, и си тръгва.

Кришна се приближава до Гена и я пита за къде бърза. Гена разкрива на Кришна, че Суман ѝ се е обадила, за да я информира, че Сагар планира да продаде Тиа след брака им. Кришна е шокиран от това разкритие. Гена възлага на Кришна да следи отблизо действията на Сагар и му казва, че Суман е прекъснала обаждането по средата, което означава, че тя е в опасност. Гена изразява спешната си нужда да намери Суман и си тръгва. Тиа танцува със Сагар, но когато той се приближава до нея, Тиа започва да се съмнява в него и си мисли за това, което Анант и Гена са ѝ казали за него. Тиа се чуди дали Анант и Гена не са прави. Сагар забелязва загрижеността на Тиа и я пита за какво мисли. Тиа учтиво казва на Сагар да отиде и да се приготви за санджака им. Сагар взима своята кола-играчка и си тръгва.

Текст от potv.bg

Междувременно главорезите все още преследват Суман, която се крие зад една кола. Гена се притичва на помощ и помага на Суман да се скрие. На санджака Тиа забелязва липсата на Гена и се чуди къде ли е отишла. Сагар също се чуди къде може да е Гена. Той се приближава до Анант и го пита дали ще танцува, но Анант е студен към него. Канак предлага на Сагар чай и го съветва да не празнува преди победата им, защото може да не успее. Анант казва на Сагар, че има един ден, за да го разобличи, и ще го направи скоро. Точно тогава на вратата се звъни и един мъж донася пакет за Сагар. Сагар му казва, че не е поръчвал нищо и казва, че Бхавани сигурно е поръчала голямата кутия, в която да съхранява всички сватбени подаръци.

Гена иска помощта на Суман, за да разкрие гнусния план на Сагар. Тя дава на Суман сватбена рокля и я моли да се подготви за санджака. Сагар взема кутията в стаята си, той мисли, че след сватбата ще дрогира Тиа и ще я сложи в кутията за да я изпрати на клиента. Джамуна подарява сари на Тиа и се разплаква. Анант влиза в стаята и казва на Тиа, че тя е негова сестра и той никога не би помислил нещо лошо за нея. Анант си тръгва. Гена влиза и вижда, че Тиа плаче. Тя обяснява на Тиа, че Анант е неин брат и е дал обещание да я пази от всички проблеми и със сигурност ще го спази. По-късно Хирал довежда Тиа на санджака. Бхавани съобщава, че нейната нова снаха трябва да танцува със Сагар. Тиа танцува със него. Сагар прегръща Тиа по похотлив начин, което кара всички да се чувстват неудобно. Гена се намесва и моли Тиа да тръгне с нея.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 104

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 103