Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 65 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант казва на Гена, че има само 5 лакхи, а тя се извинява, че го е поставила в затруднение. Той я съветва да бъде по-внимателна в бъдеще и винаги да чете договорите, преди да ги подпише. Обяснява ѝ, че не всички са толкова благонадеждни като нея и че хората по света се стремят да се възползват от добрите хора като нея. Гена се притеснява как ще успеят да изкарат 25 лакхи за пет дни. Анант предлага да информират семейството си за ситуацията и да вземат заем от родителите му. Гена го моли да не казва за това на свекърва ѝ и той се съгласява. На следващата сутрин Гена сервира чай и Хема забелязва, че тя изглежда тъжна. Тя предполага, че Гена не е успяла да уреди парите. Канак се съгласява, че ще е невъзможно да се справи с такава огромна сума за кратко време.

Шиванги, съдружничка в агенцията за модели на Гена, пристига в къщата на Десаи. Джамуна пита коя е тя и Шиванги се представя. Гена и Анант я отвеждат настрани и я питат защо е там, след като ще ѝ дадат парите след пет дни. Шиванги казва, че е там, за да помогне на Гена, и обяснява, че случилото се онзи ден не е било правилно и че никой не бива да принуждава жена да прави нещо, което не ѝ е приятно. Шиванги предлага да плати на Гена 25 лакхи, ако тя направи бродерия на 100 рокли. Гена е благодарна за помощта, а Анант се колебае дали да ѝ се довери, но Шиванги предлага да напишат договор. Анант се съгласява и Гена споменава, че знае основите на шевното изкуство, но не може да прави гуджаратска бродерия.

Текст от potv.bg

Анант предлага да потърсят помощ от семейството си за проекта. Гена се съгласява и иска да информира Джамуна и Парфул за начинанието и да поиска тяхната благословия. Анант се притеснява как ще завършат 100 рокли за пет дни, но Гена го уверява, че Канхаджи ще им помогне. Канак и Хема се ядосват, като чуват разговора им, и Канак заявява, че ще унищожи мечтите на Гена. След това Анант и Гена обясняват на семейството ситуацията. Анант им казва, че Гена не е харесала работата на модел и сега трябва да работи като шивачка, за да компенсира загубите на агенцията.

Джамуна им напомня, че те винаги са подкрепяли мечтите на Гена и че тя е искала да стане адвокат, затова са я подкрепяли и са искали да я видят като адвокат. Но сега Гена се е прехвърлила към моделството, а сега и към шивачеството, Джамуна казва кога Гена ще учи и ще върши домашните си задължения. Парфул предлага да плати на агенцията за модели, но Гена отказва, тъй като това са негови спестени пари и тя не иска да ги вземе от него. Тя иска само тяхната благословия. Канак и Хема предлагат да помогнат на Гена в проекта, което много я радва. Канак обаче си мисли, че щастието на Гена ще е краткотрайно, тъй като скоро тя ще попадне в затвора.

Гена работи усилено. Мисли, че бързо ще сготви и после ще се присъедини към снахите си в бродирането. Пареш и други мъже влизат в кухнята, за да помогнат на Гена, но в крайна сметка правят бъркотия, затова тя им се кара и ги моли да напуснат кухнята. След като обядва, Гена казва, че ще отиде и ще започне да бродира. Джамуна казва, че скоро ще се присъедини към нея. Хирал се притеснява как Гена ще изпълни поръчката за пет дни, но Анант е уверен, че с помощта на семейството тя ще успее да я завърши. Гена търси дизайни за бродерии в интернет и Канак ѝ помага да избере един. Тиа хвали моделите. Хема е изненадана да види, че Канак е услужлива.

Текст от potv.bg

Гена учи Тиа как да прави бродерията. Тя забелязва, че Хема се опитва да саботира работата, и я спира. Джамуна казва на Хема просто да им дава материалите, от които се нуждаят. Сагар влиза и се сблъсква с Хема, заради което тя изпуска всичко в ръцете си. Четън казва на Хема да почисти всичко, преди дрехите да са се развалили. Канак хвали уменията на Гена да шие.

Хема започва да ревнува, след като чува как всички хвалят Гена. Тя се ядосва и мисли да изгори дрехите. Влиза Канак и я удря, като я предупреждава да не изгаря такива скъпи дрехи. Хема пита защо Канак изведнъж подкрепя Гена. Канак ѝ казва, че сега е разбрал как се чувства, когато по-младата снаха е хвалена пред по-възрастната. Канак ѝ казва да подхранва омразата си към Гена и че в подходящия момент те ще я използват.

Гена завършва няколко детайла и ги показва на Джамуна. Джамуна и всички я хвалят. Тя проверява часа и им казва да си лягат, тъй като трябва да работят и на сутринта. Пареш предлага да ѝ донесе чаша чай. Анант я изчаква и ѝ помага. Един конец се залепва за панталоните на Анант. Гена се опитва да го махне. На следващата сутрин цялото семейство отново започва работа. Те помагат на Гена до полунощ, но след това лампите изгасват. Пареш пита как ще работят без електричество.

Текст от potv.bg

Гена запалва свещи и им казва да не позволяват на тъмнината да отнеме увереността им. Тя развеселява семейството и те продължават да работят. На следващата сутрин цялото семейство хвали Гена за това, че е свършила работата. Гена им казва да си починат, тъй като са работили четири дни. Тя им благодари, че са ѝ помогнали да изпълни поръчката. Гена се обажда на Шиванги и ѝ казва, че поръчката е завършена. Пареш предлага да придружи Гена и Анант, за да доставят роклите. Канак и Хема казват, че ще отидат в храма, за да благодарят на Бог.

Канак и Хема, маскирани като шофьори на камиони, идват да вземат роклите. Докато товарят камиона, няколко бедни хора идват да просят. Анант казва на Панкай да натовари камиони, а той отива да вземе нещо за просяците. Канак казва на Панкай да вземе последната кутия. Дава на просяците пари и ги отпраща. Панкай влиза вътре, за да попита Анант за последната кутия, но Анант казва, че няма кутия. Те излизат и виждат, че камионът е изчезнал. Хема пита Канак какво ще прави със поръчката на Гена.

Текст от potv.bg

Гена е притеснена и пита Анант как сега ще плати 25 лакхс рупии. Тя казва, че ако не плати, ще влезе в затвора. Анант я уверява, че няма да позволи това да се случи. Анант дава номера на камиона на Панкай и му казва да подаде жалба. Пристига Шиванги, която поздравява Гена за това, че е изпълнила поръчката. Тя казва, че камионът се е развалил, затова е дошла да вземе роклите. Гена ѝ казва, че някой е дошъл с камион, представяйки се за нейни служители, и е взел роклите. Шиванги е скептична и казва на Гена да не я прави на глупава.

Хема пита Канак какъв е планът ѝ. Канак ѝ показва Амбриш, който ги чака и им дава 10 лакхи. Канак обяснява, че тя му се е обадила, подстрекавайки го да даде урок на Анант и Гена. Тя казва, че сега никой няма да помогне на Гена да не влезе в затвора. Хема хвали плана ѝ и казва, че трябва да се приберат у дома, преди някой да ги заподозре. Анант подозира, че Хема и Канак са замесени в това, и пита къде са те. Канак влиза и казва, че е отишла да поправи лампата, а Хема казва, че е хранила Сагар. Канак е доволна, като си мисли, че е измамила Анант и Гена, а освен това е спечелила 10 лакхи.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 64