Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 32

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 32 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Сапан пита Гена защо лъже. Тя казва, че Хирал е излязла по работа. Гена добавя, че Сапан може да попита Хирал.

Джамуна отива в стаята си и се чувства зле, като си спомня думите на Хирал. Тя си мисли, че се е заела да проверява снахите си и е забравила двете си дъщери. Джамуна смята, че Хирал е била влюбена в Сапан, омъжила се е за него, но сега чувства, че между тях няма любов.

Междувременно Хема се оплаква, че е получила мазоли на ръката си, докато е смилала подправките. Хема отваря бурканче и го изпуска. Тя се притеснява и се извинява на Канак. Канак взема друго бурканчето и го изпуска на пода и казва, че Гена ще се подхлъзне и ще падне. Тогава ще трябва да извика лекар и парите на Гена ще свършат.

Текст от potv.bg

Гена идва там. Канак моли Гена да направи халва за Пареш. Гена отива да вземе нещо, подхлъзва се и е на път да падне, когато Анант я хваща. Хема се ядосва и удря буркан. Бурканът пада, а след него Хема и Канак. Всички влизат в кухнята и питат дали е имало земетресение. Панкай вижда Хема на пода и пита къде е Канак. Канак казва, че е под Хема. Четан помага на Хема и Канак да се изправят. Канак казва, че има болки в гърба и че трябва да извикат лекар. Панкай моли Гена за 1500 рупии.

По-късно на масата за хранене всички виждат, че Канак е приготвила салата за вечеря. Тя казва, че трябва да ядат здравословна храна и затова е направила салата. Всички опитват салатата и казват, че салатата е безвкусна и няма да могат да я ядат. Гена казва, че ще приготви храна за всички.

След вечеря Канак включва всички светлини и климатика. Тя иска да вдигне сметката за ток и да остави Гена без пари. След това Канак казва на Хема, че е намерила невероятно сари и ѝ трябват 1000 рупии. Хема поръчва сарито за себе си. Канак казва, че ще изхарчи парите на Гена и Хема и след това ще спечели теста на Джамуна.

Текст от potv.bg

Гена забелязва, че Хирал е забравила чантата си. Гена отива при Хирал, за да ѝ даде чантата, но се сблъсква със Сапна. Сапна казва, че се притеснява за поръчката си и никой не е готов да ѝ помогне. Гена си мисли да помогне на Сапна и да спечели малко пари. Гена казва на Сапна, че тя може да измисли дизайна на дрехите. Сапна казва, че трябва да изработи всички дрехи до следващия ден. Гена се съгласява и казва, че ще свърши работата си навреме. Сапна казва, че е дала на дизайнерката си 10000 рупии, за да изработи дрехите, така че същата сума ще даде и на Гена. Гена казва, че й трябват само 7000 рупии. Сапна се съгласява.

Междувременно Тиа приема пратка. Куриерът казва, че пратката е за Хема Десаи. Хема тича при Тиа и взема пратката. Тя разопакова сарито и го показва на Джамуна. Джамуна казва, че сарито изглежда скъпо. Хема казва, че сарито е на стойност 1000 рупии. Куриерът казва, че сарито е на стойност 4000. Хема се притеснява и започва да се пазари. Куриерът казва, че Хема е поръчала сарито онлайн, така че трябва да плати 4000.

Текст от potv.bg

Хетан идва и плаща 4000 рупии. След това Четан взема всички лакомства на Хема и ѝ казва, че тя няма да ги яде в продължение на една седмица. Това е нейното наказание.

Гена готви в кухнята. Тя казва, че на всяка цена трябва да изработи всички дрехи и да ги изпрати на Сапна утре. Сагар я чува и съобщава на Канак за това. Хема яде сладкиши с децата. Канак идва и я пита за повода за тяхното парти. Хема казва, че на децата им е било скучно. Хема моли Канак да плати сметката за партито. Мъж чака Канак да плати сметката. Канак казва, че Хема нарочно прахосва парите си. Хема казва, че Канак я е излъгал, като е поръчал сарито за 4000 рупии. Тогава Канак казва на Хема, че Гена се опитва да спечели пари и ако тя спечели пари, тогава ще спечели. Хема и Канак молят децата да разсеят Гена.

Текст от potv.bg

Хема гаси светлината в пристройката и казва, че Гена няма да може да ушие дрехи. Гена запалва свещ и отново започва да шие. Канак казва, че независимо от всичко няма да позволи на Гена да успее. Тя мисли да даде допълнителна работа на Гена, така че тя да няма време да завърши дрехите.

Канак отива при Гена и ѝ казва, че трябва да отидат на парти и че Гена трябва да им ушие дрехите. Гена си мисли, че ако откаже, Канак и Хема ще кажат на Джамуна, че е шила цяла нощ. Гена се съгласява да ушие и техните дрехи.

На следващия ден Хема и Канак си мислят, че Гена няма да е сготвила закуска, защото цяла нощ е шила. Те са шокирани, когато виждат, че Гена сервира закуска за всички. Канак се обажда на Сагар и го моли да направи всичко възможно Гена да не стига до Сапна с дрехите. Сагар отива и срязва роклята с ножица. Той взема парче плат, за да го покаже на Канак. Сапна дава адрес на Гена и я моли да достави роклята на този адрес.

Текст от potv.bg

Анант отива при Гена и ѝ казва, че трябва да замина за сватбата на приятеля му. Гена лъже Анант, че трябва да помогне на някой. Анант казва, че ще вземе Гена по-късно, преди да отиде на тържеството. След това Гена отива на адреса, който е дала на Сапна. Една жена моли Сапна да изчака, тъй като дъщеря ѝ пробва рокля.

Междувременно Сагар съобщава на Канак, че е унищожил дрехите на Гена. Сагар показва на Канак парчето плат. Канак се ядосва и казва, че Сагар е унищожил нейното сари, а не дрехите на Гена. По-късно дамата идва при Гена и казва, че роклята стои добре на дъщеря ѝ. Сапна се радва и дава на Гена парите.

Гена е щастлива, че е спечелила пари за първи път. Тя мисли да купи нещо на Анант. Вижда, че Сапна и е дала повече пари и се връща за да ѝ ги върне. Анант вижда как Гена връща парите на Сапна. Той мисли, че тя взема пари от нея и е бесен.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65