Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 31

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 31 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Канак казва, че Гена няма да дойде на събранието и плаче вкъщи в някой ъгъл. Анант води Гена при дамите от комитета. Всички са шокирани, когато виждат Гена. Тя казва на Анант, че не да остане там, тъй като всички я мразят. Той я моли да не мисли за тях и ѝ казва, че съпругът ѝ има доверие в нея и я уважава.

Анант обяснява на всички какво всъщност се е случило на танцоворо състезание. Гена е щастлива, че Анант я подкрепя. Анант моли Гена да влезе в панделата. Гена влиза без никакво чувство за вина и се приближава до госпожа Деви. Гена ѝ благодари, че я е подкрепила. Тя си спомня, че Анант ѝ казал да се образова. Гена решава, че ще учи много за да бъде с Анант.

По-късно Джамуна казва на всички, че никога няма да прости на Гена за това, което е направила. Тиа казва, че всичко се е изяснило и това не е грешка на Гена. Гена я моли да ѝ прости.

Гена казва, че Джамуна може да я бие и наранява, но трябва да ѝ прости. Гена казва, че е сираче и няма никого освен нея и Парфул.

Канак се опитва да провокира Джамуна. Джамуна казва, че Гена е причината семейството ѝ да говори се разпада. Парфул казва, че Канак и Хема също са сгрешили.

Джамуна казва, че ще прости на Гена, но тя трябва да докаже, че може да изпълнява задълженията на снаха в къщата. Тя добавя, че всички нейни снахи ще получат шанс да се докажат и победителката ще получи правото да управлява семейството.

Джамуна казва, че Канак, Хема и Гена ще трябва да работят заедно в продължение на 7 дни и тя ще определи победителя. Победителят ще получи ключовете от къщата. Канак си мисли, че ако получи ключовете ще притежава и парите. Хема се усмихва и смята, че ще се докаже и ще получи ключовете от Джамуна.

Канак и съюзниците ѝ разговарят. Тя казва, че ще спечели сърцето на Джамуна и ще докаже, че може да се грижи за семейството по-добре от всеки друг. Хема казва, че Канак ще спечели и ще засрами Гена. Хема си мисли, че Канак и Гена ще бъдат заети да се борят помежду си, а тя ще спечели.

Гена чува разговора им и се притеснява. Oтива в градината и казва, че Канак винаги е искал да раздели семейството. Канак идва там и казва, че ще спечели изпитанието и ще получи ключовете. След като получи ключовете, Канак ще раздели къщата и ще живеят поотделно. Гена е шокирана и смята да информира Анант.

Гена отива при Анант, но се спира пред стаята му. Чува разговора на Анант и Пареш. Анант казва, че не иска семейството му да се разделя. Той добавя, че е бил в Сингапур и се е разделил със семейството си в продължение на години, но сега иска да остане с родителите и братята. Гена решава, че не може да каже на Анант за плана на Канак. Тя решава да спечели и да запази семейството им заедно заради Джамуна и Анант.

На следващия ден Джамуна извиква Канак, Хема и Гена и им обяснява работата. Тя им дава пари и им казва да се погрижат за къщата си с тези пари. Джамуна казва, че ще ги наблюдава в продължение. Пареш и Тиа ще изчисляват дневните им разходи.

Гена носи чай на Анант. Той не го иска. Тя му казва, че е настинал и трябва да го изпие., за да го изпие. Анант пие чая и пожелава късмет на Гена в изпитанието. Гена мисли за изпитанието и парите. Хирал идва и казва на Гена, че я боли глава, и моли Гена да ѝ донесе чай.

Гена отива в кухнята, за да приготви чай за Хирал. Хирал открадва част от парите на Гена. Гена идва с чая и забелязва, че чантата ѝ, в която е държала портмонето си, сега е на масата. Гена дава чая на Хирал и проверява чантата. Гена открива, че от чантата ѝ липсват пари. Тя поглежда към Хирал. Хирал пита Гена защо я гледа така, сякаш Хирал е откраднала нещо от нея. Хирал ядосано си тръгва.

Джамуна вижда как Хирал си тръгва и си мисли, че нещо не е наред. Тя отива при Гена и ѝ дава папката в която да записва всички покупки. Джамуна вижда, че Гена е притеснена, и я пита дали нещо не е наред. Гена казва, че всичко е наред. Джамуна казва, че знае, че нещо не е наред и че Гена крие нещо от нея.

Анант идва при Гена и я пита дали има нужда от помощ. Гена моли Анант да купи лекарствата на всички. Анант иска от Гена 3000 рупии за лекарствата. По-късно Канак се обажда на Гена и казва, че мелничката за подправки не работи. Хема моли Гена да поръча нова мелничка, която струва 5200 рупии. Гена казва, че ще отнеме време новата мелница да дойде, така че могат да мелят масала на каменната мелница.

Хирал се среща с някого и му дава парите, които е откраднала. Сапан вижда Хирал на пазара, опитва се да се приближи до нея, но Хирал забелязва, че Сапан се приближава към нея и се скрива. След това Хирал се обажда на Гена и я моли да каже, че Хирал е отишла на пазара за някаква работа на Гена.

Хирал се среща с някого и му дава парите, които е откраднала. Сапан вижда Хирал на пазара, опитва се да се приближи до нея, но Хирал забелязва, че Сапан се приближава към нея и се скрива. След това Хирал се обажда на Гена и я моли да каже, че Хирал е отишла на пазара за някаква работа на Гена.

В къщата Хема казва, че Гена не може да смели правилно масалата. Пареш идва и казва, че ако Гена не може да смели добре масалата, затова Хема и Канак ще го направят. По-късно Сапан се прибира вкъщи и търси Хирал. Гена казва, че Хирал е излязла, за да вземе някои неща за нея. Сапан казва, че знае, че Гена лъже, и иска да защо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181