Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 29

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 29 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Тия пита Джамуна дали иска да каже нещо за победата. Джамуна подава микрофона на Гена. Прафул казва, че знае какво иска да каже Гена, и ѝ казва да използва този шанс. Гена започва да пее. Тя изразява колко много ѝ липсва Джамуна. Джамуна си спомня моментите с Гена. Всички аплодират Гена. Пареш се разчувства и я благославя.

Тия обявява следващата игра. В нея могат да участват само истински двойки. Те трябва да докаже колко се познават. Гена моли Анант да участва в следващата игра. Той казва, че е готов, и ѝ подава ръка. Радхика, Хема и Канак ги виждат и се дразнят. Сапан иска Хирал да участва с него. Тя казва, че не се интересува от тези глупави игри и си тръгва. Играта започва.

Текст от potv.bg
"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 28

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 28

Вижте какво ще се случи в епизод 28 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Канак саботира Гена, като хвърля карфица. Гена настъпва карфицата, но продължава. Тя се усмихва на Анант и крие болката си. Тя мисли, че са загубили и се извинява на съпруга си. Гена е на път да падне, но Анант я хваща. Джамуна вижда, че нещо не е наред с Гена и вика името ѝ. Анант пита Гена какво ѝ има. Тя лъже, че е добре и припада. Анант се стряска.

Тия съобщава, че Анант и Гена са пресекли финиша. Анант моли някой да донесе вода на Гена. Тия дава бутилка с вода на Анант. Той плисва вода върху лицето на Гена. Джамуна се притеснява за нея и я моли да отвори очи. Гена идва в съзнание. Анант я пита дали е добре. Гена му кимва. Анант забелязва кръвта по краката ѝ.

Текст от potv.bg

Сапан казва, че ще донесе аптечка. Прафул казва, че изглежда, че Гена е настъпила карфица. Пареш се ядосва. Анант изважда карфицаъа от крака на Гена и обработва раната ѝ. Тия казва, че Гена е спечелила. Следващата игра е танцовото състезание. Победителя ще получи златна гривна. Един вентилатор се готви да падне върху Анант. Гена и Радхика виждат това. Гена тича към съпруга си и хваща вентилатора. Тя пада върху Анант. Госпожа Доши хвали Гена и казва, че според нея тя спечели тази година. Това дразни Канак. Разярена тя казва на Сагар да ѝ намери наркотици.

Парфул казва на Пареш, че Джамуна е щастлива от победата на Гена. Пареш казва, че Гена е спечелила състезанията, така че трябва да получи любимия си сладкиш. Джамуна се усмихва и казва, че ще го направи за Гена. Гена казва, че ще помогне. Канак казва на Гена да си почине, тъй като се е наранила. Джамуна си спомня, че Гена е спасила Анант. Тя ѝ благодари. Гена казва, че би пожертвала живота си за семейството им. Джамуна я благославя.

Текст от potv.bg

Гена отива при Тиа и я моли да ѝ помогне да научи танците. Гена иска да се справи добре на състезанието. Тя казва, че ще се постарае да се научи, тъй като не знае как се танцува. Тиа обяснява на Гена, че тя просто трябва да почувства песента. Тиа пуска песен и учи Гена на един танц. Анант идва. Носи ѝ мляко с куркума и ѝ казва да си почине. Тиа моли Анант да не се притеснява и да остави Гена да тренира танца си.

Междувременно в кухнята Канак казва на Джамуна, че не репетира, тъй като иска Гена да спечели. Джамуна казва, че ще ръкопляска и ще се радва на Канак, както всяка година. Канак я моли да си почине и казва, че тя ще свърши цялата работа в кухнята. Джамуна си тръгва. Сагар идва и дава прах на Канак. Тя се усмихва.

Текст от potv.bg

Канак моли Радхика да направи ласи за всички.Тя добавя праха в чашата на Гена. По-късно Канак моли Гена да седне на масата със семейството и да се нахрани. Радхика сервира ласи на всички. Гена отказва да го изпие, тъй като скоро е пила мляко с куркума. След вечерята Канал кара Гена да изпие ласито. Тя се усмихва. Канак смята, че сега дрогираната Гена ще се изложи пред всички. След това Джамуна ще трябва да я изхвърли от къщата.

Текст от potv.bg

Хема се обажда на Канак и я пита дали е изпълнила задачата си. Канак казва, че е изпълнила задачата си и скоро ще доведе Гена. Канак показва на Хема дрогирането поведение на Гена. Канак отвежда Гена до тържеството и я моли да изчака в стаята. Всички гледат танците. Канак смята, че Гена трябва да се изложи пред всички за да бъде изхвърлена от къщата.

Тиа идва за да пожелае на Гена късмет. Канак я спира и ѝ казва, че трябва да остави Гена да репетира. Канак вижда, че Гена не е там където я е оставила. Тя се опитва да я намери, но е време за нейното танцово изпълнение. Канак излиза на сцената и танцува, но кракът ѝ се подхлъзва и тя пада. Поради това тя е дисквалифицирана.

Текст от potv.bg

След това танцува Радхика. Гена излиза на сцената и я спира. Казва, че сега тя ще танцува. Канак успява да заблуди диджея и да смени песента. Гена решава, че ще танцува на новата песен. Гена изпълнява невероятен танц. Тя печели. Съдиите молят Джамуна да връчи наградата на Гена.

Джамна излиза на сцената и си припомня всички добри неща, които Гена е направила за нея. Гена пада в краката на Джамна и казва, че най-накрая е способна снаха.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65