Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 120

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 120 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Водещият обявява, че финалният кръг в надпреварата за най-добра снаха ще започне след десет минути. Анант забелязва, че Гена я няма, и се опитва да ѝ се обади, но тя не вдига. Свара му казва, че тя не е бодигард на Гена. Той се надява, че Гена е добре. Междувременно Гена идва в съзнание и крещи за помощ, молейки Бог да изпрати някой да я спаси. Анант се моли за безопасността на Гена, а водещият чува писъка на Гена и я спасява.

След като е спасена, Гена решава да не казва истината на Анант и побягва. Анант забелязва Гена и я пита дали е добре. Те търсят Джамуна, а другите съдии казват на Гена, че не може да говори с Джамуна, защото състезанието още не е приключило. Гена иска да се откаже и казва на Джамуна, че Канак е в болницата и тя иска да говори с Панкай.

Влиза Свара и казва на Джамуна, че Канак не е непозната и тя вече знае за нея, но е чакала подходящия момент, за да говори с нея. Джамуна моли Гена да се поучи от Свара. Свара убеждава Джамуна да се срещне с Канак. В болницата Панкай храни Канак със супа. Тя го пита как е могъл да се ожени за друга. Той ѝ казва, че я е обичал и уважавал, но тя никога не го е уважавала.

Текст от potv.bg

Свара влиза в стаята и се извинява, че ги е обезпокоила. Панкай я моли да не го разбира погрешно и излиза от стаята. Свара се подиграва на Канак. Канак я предупреждава да остави Панкай. Канак слага нож до врата ѝ и я заплашва да напусне Панкай. Джамуна крещи на Канак и я предупреждава да не докосва Свара, защото тя е най-голямата снаха на семейство Десаи. Гена защитава Канак. Джамуна ѝ се скарава.

Канак се опитва да избяга от стаята си в болницата през прозореца. Гена обаче разбира погрешно намеренията ѝ и смята, че Канак се опитва да се самоубие. Гена я спира и я моли да обясни истината за действията си. Канак казва на Гена, че има нужда от нейната помощ, за да избяга от полицията. Гена ѝ казва, че не може да върви срещу закона. Канак ѝ напомня, че Гена я е изпратила в затвора. Канак също така пита защо Свара не е наказана за действията си. Гена приема, че Свара постъпва неправилно, но също така смята, че Канак заслужава наказание. Гена си тръгва и оставя Канак сам.

Текст от potv.bg

Междувременно Хема се оплаква на Сагар от действията на Свара и Гена. Сагар се съгласява да не дава показания срещу Канак и настоява, че трябва да изкарат Канак от затвора възможно най-скоро.

По-късно Джамуна благодари на останалите съдии, че са отложили състезанието заради нея. Водещият обявява, че скоро започва последният кръг, в който ще бъдат проверени чувството за вкус, присъствието на ума и интелигентността на участниците. Кусум дава пищов на Свара и си тръгва. Свара го хвърля в гнева си. Започва първият кръг и Кавита го печели. Кусум се чуди как Свара е загубила рунда, след като ѝ е дала списъка със съставките. Тя отива при Свара и я моли да намери пищова, на който е написала отговорите и за другите рундове. Те намират пищова близо до Джамуна.

Текст от potv.bg

Анант пита Гена какво се е случило по време на играта и я мотивира. Свара отива при Джамуна и взема нейните благословии и пищова. Водещият обявява втория кръг и Свара прочита пищова. Гена моли Свара да не създава проблеми между нея и Джамуна. Прафул казва на Анант, че никой не може да победи Гена, когато става дума за готвене. Гена разкрива, че майка ѝ е нейното вдъхновение и че е научила всичко от нея. Свара смята, че Гена се подиграва на бедността им. Водещият обявява, че Гена печели втория кръг.

Третият и последен кръг проверява интелигентността на участниците. Свара мами и печели кръга, като се изравнява с Гена. Джамуна обаче казва на водещия, че вече е определила победителя.

Текст от potv.bg

Джамуна обявява Свара за победителка, като заявява, че е видяла в нея всички качества, които е търсила. Това шокира Анант и Гена. Панкай поздравява Свара. Анант утешава Гена, която му казва, че е притеснена, защото Свара успешно е хванала в капан Джамуна. Джамуна обаче обяснява, че Свара е загубила един кръг, защото е помогнала на Хема, избирайки хуманността пред състезанието, и затова е "най-добрата снаха". Всички връчват трофея на Свара. Гена смята, че ако Свара не беше спечелила с измама, щеше да се радва на победата ѝ. Съдиите хвалят снахите на Десаи.

Канак казва на Хема, че не иска да знае как Свара е спечелила конкурса, но я пита какво е казал Сагар. Хема ѝ разкрива решението на Сагар. Канак се радва и обещава да измъкне Сагар от затвора, след като я освободи. Тя казва на Хема, че ще изпълни всичките ѝ искания.

Гена вижда спящата Кусум и ѝ казва, че се надява един ден да получи любовта ѝ, преди да излезе от стаята. Свара я плаши и Гена пада. Свара ѝ казва, че това е само началото, а Гена я обвинява, че е спечелила с измама. Свара ѝ отговаря, че Джамуна я е унижавала в началото, но сега я хвали най-много и това е само началото.

Текст от potv.bg

На следващия ден Анант се опитва да се сближи с Гена на терасата и ѝ казва, че е планирал нещо специално за нея, но тя отказва, защото атмосферата в къщата не е добра, а и Джамуна все още ѝ е ядосана, затова не може да излезе от къщата. Анант се ядосва, обвинява я, че винаги избира другите пред него, и си тръгва. Кусум подслушва разговора им и обещава да накара Гена да се изправи пред същата болка, която е изпитала, когато се е разделила със съпруга си.

Свара забелязва Джамуна да се моли и ѝ съобщава, че е получила много поръчки за торти. Анант се ядосва, защото ресторантът отказва да отмени резервацията. Кусум му предлага да прекара време с него насаме и хвали храната в ресторанта, като му казва, че иска поне веднъж да яде храна от 5-звезден ресторант. Анант се съгласява да я заведе там.

Свара се грижи за Джамуна, която я моли да сготви за свещеника. Гена ѝ напомня, че има среща в козметичния салон, но Свара я отменя и пита за списъка с храната. Тя се мъчи да готви сама, използвайки готова смес, и Джамуна ѝ се кара. Гена става свидетел на това и си спомня как е помолила Анант да изведе Кусум.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 148

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 147

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 146

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 145

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 144