Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 109

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 109 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Семейство Десаи започва да подготвя сватбата на Гена. Джамуна разказва на Прафул, че Анант е бил толкова развълнуван, че ще се ожени за Гена за втори път. Той ѝ казва, че навремето са подготвяли всичко за сватбата на сина си, но сега е за сватбата на дъщеря им. Той ѝ казва, че е щастлив, че Гена получава партньор в живота като Шривастав, защото той е толкова добър човек.

Гена казва на Сидхарт, че трябва да се измъкне от този капан и да отиде в съда. Двамата се измъкват и Сидхарт се сражава с главорезите. Пристигат Шривастав и Сия и отвеждат Сидхарт и Гена. Гена пита Шривастав откъде знае за това място. Сия ѝ казва, че Сидхарт ѝ е казал.

В къщата на Десаи Тия казва на Джамуна, че Гена не е в стаята си. Кришна им казва, че и Шривастав е изчезнал. Канак им съобщава, че е изпратила Гена по някаква поръчка и Шривастав е отишъл да я закара. Гена пристига и казва на Джамуна, че е отишла в храма, а Джамуна е спяла, затова не ѝ е казала. Канак сменя темата. Джамуна моли Гена да се приготви за пуджата.

Текст от potv.bg

След известно време Гена слиза долу и си мисли, че ще изпълни всички ритуали със Шривастав, но въпреки това обича само Анант. Сидхарт си мисли, че днес Гена ще изпълни всички ритуали с Анант. Той прави пуджа с Гена. След пуджата свещеникът моли двойката да потърси благословията на по-старите. Сидхарт приема благословията на Прафул и Джамуна.

Сия моли семейство Десаи да не се притесняват, защото днес в съда всичко ще се развие в тяхна полза. Гена ѝ казва, че разполага със солидни доказателства, които доказват невинността на Анант. Сия заминава за съда. Гена взима Канак със себе си. Канак я моли да не я замесва, защото Сагар я изнудва и може да я вкара в затвора. Гена ѝ се подиграва и ѝ казва, че записът не е валидно доказателство, а Сагар е терорист, така че никой няма да му повярва.

Сидхарт казва на Шривастав, че трябва да проследят Гена. Той се чуди с какви доказателства разполага Гена. Канак и Гена водят маскирания Сагар в съда. Той им казва, че трябва да използва тоалетната. Той излиза от тоалетната и Гена го води при съдията. Гена сваля воала на Сагар, но се оказва, че това е друг човек, което шокира всички. Мъжът казва на съдията, че не е Сагар, и му показва личната си карта.

Текст от potv.bg

Гена казва на съдията, че не знае как Сагар е избягал. Той я моли да не се намесва в съдебния процес. Сия казва на съдията, че разполагат с доказателства, така че им трябва време, за да ги представят. Той ѝ казва, че утрешното изслушване ще е последното. Сия пита Гена какво се е случило с нейните доказателства. Гена ѝ казва, че са изгубили Сагар. Сия ѝ казва, че сега не разбира как могат да спечелят това дело и си тръгва.

Канак казва на Гена, че тя не е виновна за това, и я моли да ѝ се довери. Гена ѝ казва, че е направила грешка, като ѝ е повярвала, и сега знае, че тя няма да се промени. Този път тя няма да ѝ прости. Канак се опитва да се защити. Гена я пита, ако тя не му е помогнала, как е успял да избяга. Сагар се обажда на Гена и ѝ се подиграва. Той ѝ съобщава, че именно Сидхарт му е помогнал да избяга.

Сидхарт си спомня как Кумар го е изнудил да помогне на Сагар да избяга от съда, за да спаси Гена. Сагар го хвали, че е измамил Гена и Канак. Той му благодари. Сидхарт му предлага питие. Сагар решава да разбере дали той е Анант, или не. Сидхарт го хваща в капан и го моли да му разкаже за плана на Кумар. Той приема обаждането на Кумар. Той го моли да разкаже на полицията за плана си, в противен случай ще предаде Сагар на полицията. Кумар му казва, че не го интересува какво ще се случи със Сагар, и прекъсва разговора. Сагар крещи, че ще отмъсти на Кумар за това, че го е предал.

Текст от potv.bg

Гена отвежда Сидхарт настрана и го пита защо е помогнал на Сагар да избяга. Той ѝ казва, че не е направил такова нещо. Той я пита как може да повярва, че Сагар казва истината. Тя му казва, че изобщо не му вярва и го предупреждава да не се меси в живота ѝ. След известно време Сидхарт взема пистолета си и казва на Шривастав, че не може да остави Сагар да избяга и че ще използва Сагар, за да разбере за плана на Кумар.

Гена намира Сагар. Сагар се развързва и заплашва Гена с парче стъкло. Пристига Сидхарт и настоява Сагар да пусне Гена. Тя захапва ръката на Сагар и се опитва да избяга, но Сагар я удря отзад и тя губи съзнание. Сидхарт ѝ казва, че не може да продължава да излага живота си на опасност, без да мисли за него. Той удря Сагар. Тя идва в съзнание и си мисли, че сърцето ѝ знае, че той е Анант. Той я отвежда в болницата. Той моли Шривастав да хване Сагар. Кумар се обажда на Канак и я кара да работи за него. Канак съжалява за грешките си и се разплаква.

Сидхарт пита лекаря как е Гена. Лекарят му казва, че Гена е добре и скоро ще дойде в съзнание. Сидхарт влиза в стаята на Гена. Тя се събужда и го пита дали е добре, като го нарича Сидхарт. Тя си мисли, че знае, че той е Анант, и сигурно има някаква голяма причина, поради която той крие самоличността си от нея, така че тя няма да се кара повече с него и няма да му създава проблеми. Той си мисли, че тя разбира случващото се. Казва ѝ, че е добре и че трябва да се приберат вкъщи, защото иначе лудото ѝ семейство ще си помисли, че той я е отвлякъл. Той ѝ помага да се изправи.

Текст от potv.bg

Междувременно Канак събужда Сагар. Той ѝ крещи. Тя му казва, че е тук, за да му помогне. Те чуват стъпки и се скриват. Шривастав идва и си тръгва, след като не открива никого там. Сидхарт пита Шривастав за Сагар. Шривастав му казва, че Сагар е избягал. Той го моли да се подготви за сватбата. Скоро ще хванат Сагар. Сидхарт му разказва как ще се разменят.

На следващия ден започва церемонията по халди на Гена и Шривастав. Всички нанасят халди върху лицата на Шривастав и Гехна един по един. Джамуна моли Сидхарт да нанесе халди върху лицето на Гена. Той ѝ кимва, приближава се до Гена и нанася халди върху лицето ѝ. Тя също така нанася халди върху раната на ръката му и му казва, че тя ще излекува раната му и всичко ще бъде наред. Той ѝ казва, че за болката и раните са се погрижили достатъчно и че скоро всичко ще бъде наред.

Текст от potv.bg

Сагар се обажда на Канак и ѝ напомня за плана си. След известно време Канак изпраща Тия и Сия да се приготвят в салона за красота. Междувременно Гена се подготвя за сватбата в стаята си. Канак пристига и си мисли, че е мразила Гена от самото начало, но никога не е искала това да ѝ се случи. Тя няма избор. Тя ѝ помага да се приготви. Гена вярва, че Анант няма да ѝ позволи да се омъжи за някой друг, независимо от всичко.

Канак отвежда Гена в брачната зала. Сидхарт е поразен от красотата на Гена. Тя поглежда към него. Свещеникът иска от нея да извика младоженеца. Сидхарт му казва, че ще го доведе, и си тръгва. Джамуна пита къде са Тия и Сия. Канак ѝ казва, че те са отишли в салона за красота и ще се върнат всеки момент.

Сидхарт получава видеосъобщение от Сагар и научава, че той е отвлякъл Тия и Сия. Междувременно Гена също вижда видеоклипа на мобилния си телефон. Сагар казва на Гена да отиде до сватбения мандап. Гена отива. Сагар пристига като младоженец, носещ воал. Канак вижда лицето на Сагар. Гена се чуди къде е Анант.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 148

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 147

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 146

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 145

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 144