Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 107 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сия казва на Гена, че всички доказателства, необходими за доказване на невинността на Анант, са откраднати и че без тях няма да могат да спечелят делото. Сидхарт получава обаждане и съобщава на Сия и Гена, че трябва да тръгне. Гена ѝ дава оригиналните документи и казва, че имат всичко необходимо, за да докажат невинността на Анант. Прокурорът твърди, че Анант е терорист и предател. Сия стои мълчаливо, докато Гена я подтиква да покаже доказателствата на съдията. Тя си спомня, че Сагар е заплашил да убие нея и брат ѝ, ако тя даде доказателства срещу него.

Семейството на Гена очаква с нетърпение пристигането ѝ. Гена и Сия се връщат у дома. Гена им разказва, че делото е отложено за следващото заседание и че Сагар е взел документите и е заплашил да убие Сия, оставяйки я уплашена и неспособна да говори. Канак смята, че решението на Джамуна да омъжи Гена възможно най-скоро е правилно. Когато Гена чува това, тя се напряга. Намерили са ѝ нов съпруг. Гена отива в стаята си.

Текст от potv.bg

Шривастав пита защо Анант иска той да се ожени за Гена. Анант твърди, че знае, че Гена ще откаже да се омъжи за когото и да било. Гена казва на Джамуна, че не иска да се омъжва за никого. Анант казва на Шривастав, че трябва да докаже невинността си. Той се втурва навън, като напълно игнорира Гена. Гена го подозира и го последва.

Някой успява да повали Гена в безсъзнание. След известно време тя се събужда на кораб насред морето. Тя изпада в паника и моли приближилия се до нея мъж да я пусне навън, но се стряска, когато вижда Сагар. Той разкрива, че знае, че Сидхарт е Анант и че се крие в къщата на Десаи. Тя твърди, че той не е Анант. Той настоява тя да се омъжи за някого, за да го докаже.

Сидхарт се чуди къде е Гена. Гена казва на семейство Десаи, че е готова да се омъжи за брата на Сия, Шривастав. Прафул ѝ казва, че е взела правилното решение. Тя пита Шривастав дали е съгласен да се ожени за нея. Той се колебае. Канак се чуди защо Гена се е съгласила да се омъжи за Шривастав толкова лесно.

Текст от potv.bg

Шривастав пита Анант защо Гена се е съгласила на сватбата. Той му казва, че също е объркан и смята, че тя се е съгласила в името на семейството. Шривастав му казва, че не може да се ожени за жена му и го моли да направи нещо. Сидхарт го моли да се съгласи на този брак и го уверява, че сватбата няма да се състои.

Шривастав казва на семейство Десаи, че ще се ожени за Гена. Хема раздава сладкиши на всички. Гена им казва, че иска да поговори със Сривастав насаме, затова всички си тръгват. Той ѝ казва, че се надява никой да не я принуждава да се омъжи за него. Тя си спомня как Сагар иска тя да се омъжи за някого за да докаже, че Анант е мъртва. Тя го лъже и казва, че се е съгласила да се омъжи за него с цялото си сърце. По-късно Гена моли семейство Десаи да започнат да подготвят сватбата ѝ. Канак казва на Хема, че е била права и Гена е искала да се омъжи. Хема ѝ казва, че поведението на Гена е наистина странно.

Сидхарт казва на Шривастав, че Гена прави всичко това, за да го накара да признае истината. Канак получава съобщението от Сагар и изпраща Хема в кухнята. Тя се среща със Сагар и му казва, че му е помогнала достатъчно, така че не бива да очаква повече от нея. Той я пита за Гена. Тя му съобщава за втория брак на Гена. Той ѝ казва, че има нужда от нейната помощ и се усмихва.

Текст от potv.bg

На следващия ден Сагар влиза в къщата на Десаи, маскирана като прислужница. Хема му казва, че нямат нужда от прислужница. Канак представя Сагар на семейство Десаи като Калавати. Казва им, че имат нужда от помощ при подготовката на сватбата. Хема смята, че Канак е наел прислужница, за да не работи. Канак отвежда Калавати в стаята ѝ.

Сидхарт влиза в стаята на Гена и я поздравява за предстоящия ѝ брак. Тя го пита къде е бил вчера. Той ѝ казва, че просто е отишъл да види един пациент. Тя смята, че той лъже, и се пита каква е връзката му с терористите.

Канак моли Сагар да не ѝ създава проблеми. Той ѝ казва, че Гена е булката, но кой ще заеме мястото на младоженеца, все още е загадка. Гена моли Сидхарт да напусне стаята и той си тръгва. Тя си казва, че трябва да открие истината за Сидхарт. Тя дава на Сия няколко документа. Сия я моли да не се намесва в делото. Сидхарт смята, че Гена не бива да се замесва.

Текст от potv.bg

Сагар изчаква Канак да започне изпълнението на плана. Канак напомня на Джамуна за Карва Чаут - хиндуистки празник, който се празнува от омъжените жени. Тя ѝ казва, че утре Гена трябва да пости за Шривастав, което шокира всички. Шривастав не желае то. Гена му казва, че ще пости за съпруга си с цялото си сърце. Сидхарт си мисли, че знае, че тя ще пости за него. Канак го пита защо е емоционален. Тя казва на Сия, че тя също трябва да пости за Сидхарт. Сия ѝ кимва.

Шриваста се чувства неудобно. Сидхарт го моли да се отпусне. Той знае, че Гена ще пости за него, защото сърцето ѝ знае, че той е жив. Той му казва, че се притеснява за Гена, защото изглежда, че някой я принуждава да направи всичко това.

Сагар и Канак разговарят. Тя го пита откъде е сигурен, че Гена ще се съгласи да пости. Той ѝ казва, че Гена трябва да следва инструкциите му. Тя го пита какъв ще е следващият му ход. Той отказва да ѝ каже каквото и да било и си тръгва. Канак си мисли, че тя трябва да направи това, което той иска, защото той я изнудва. Гена се разплаква и си казва, че не може да понесе всичко това. Кришна ѝ казва, че я познава добре и се чуди защо се е съгласила да се омъжи за Шривастав. Тя му казва, че нейният Анант ще се върне при нея.

Текст от potv.bg

На следващия ден жените получават подаръци от партньорите си. Гена не е иска да приеме подаръка от Шривастав, но Джамуна я успява да я убеди. Анант е купил подаръка за Гена и го дава на Шривастав. След известно време Гена се замисля, че не иска да носи подаръка на Шривастав. Тя халюцинира Анант и той ѝ помага да се приготви.

Междувременно Тия се усмихва на подаръка си. Кришна ѝ помага да си сложи гривната и я целува по ръката. По-късно всички се подготвят да изпълнят ритуала за "карва чаут". Сидхарт е хипнотизиран, когато вижда Гена. Те изпълняват пуджа. Хема се чуди какво ще яде и отива в кухнята. Гена си мисли, че Анант ще трябва да прекрати днешния ѝ пост и се разплаква. Сидхарт се приближава до нея и я моли да яде, ако е гладна. Тя го моли да не ѝ се подиграва. Сия идва и той си прави селфи с нея. Гена започва да ревнува.

Хема влиза в кухнята и нарежда на Сагар, облечена като прислужница, да сготви. Тя се оплаква от нея на Канак. Сидхарт флиртува с Гена и казва, че тя прилича на луната. Тя му се подиграва и си тръгва. Сидхарт вижда отражението на Сагар във водата. Сагар също забелязва Сидхарт и се опитва да избяга.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 148

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 147

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 146

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 145

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 144