ТВ анонси AXN

AXN маратон с "Изгубени" 4

Добави коментар

AXN ще излъчи девет епизода на сериала Изгубени 4, един след друг, на 7 септември.

AXN ще излъчи последователно от първи до осми епизод на сериала Изгубени 4 от 14.20 до 22.00 часа в неделя /7 септември/. Веднага след маратона от 22.00 часа е премиерата на девети епизод на хитовия сериал.

AXN е единственият канал в региона на Централна Европа, който ще представи на своите зрители новите епизоди от 4-ти сезон на световно известния сериал „LOST- Изгубени”

Отличен с награда „Еми” ’05 и „Златен Глобус”’06- за най-добър драматичен сериал - „LOST - Изгубени” разкрива премеждията на корабокрушенците от полет „Океаник 815”, които се озовават на необитаем остров насред Тихия океан. Оцелелите преоткриват неподозирани вътрешни сили, жизнено необходими за съществуването им в суровите условия на непознатата земя. Скоро те разбират, че островът крие дълбоки тайни като пронизителен звук от непознато същество, група наречена „Другите”, както и...мистериозен люк. Приятели, врагове и непознати обединяват сили и споделят трудности, с една единствена цел - да оцелеят. Но опасността и неизвестността дебнат зад всеки ъгъл, а прекомерното доверието в останалите във всеки един момент може да се обърне срещу тях. Дори героите имат своите тайни.

4-ти сезон е началото на края, дългоочакваното спасение, но да не забравяме, че предстоят още 48 епизода до финалния сезон на сериала през 2010.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Lost

4 часа с финал на „Lost – Изгубени” - 2 август от 19:35 по AXN

Героите от "Lost - Изгубени" 4 се изгубиха на летище "София"