bTV

Екшън комедията „В.И.П.”с Памела Андерсън тръгва премиерно по bTV Cinema

bTV CINEMA • От 0/5

Криминалната екшън комедия „В.И.П.” стартира премиерно по bTV Cinema на 24 август. Хитовият сериал с участието на секс символа от канадски произход – Памела Андерсън, ще се излъчва всеки делничен ден от 14:00 часа с повторение в 9:00 часа.

 „В.И.П.”с Памела Андерсън

Памела Андерсън влиза в ролята на Валъри Айрънс, жена, която по случайност спасява филмова звезда и е наета от агенция за бодигарди като представително лице, докато останалите професионалисти от агенцията работят по случая. Тя няма умения за водене на разследване,  но в края на всеки епизод побеждава враговете. Останалата част от екипа са хора с разнообразно минало: бивш член на КГБ, ЦРУ, ФБР, компютърен експерт, бивш адвокат, бивш уличен боксьор и майстор на бойните изкуства.

 „В.И.П.”с Памела Андерсън

Сериалът е приятна смес от екшън и комедия с хаплив хумор със специалното участие на Памела Андерсен, която постоянно се закача с образа си в жълтата преса.

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Памела Андерсън, Моли Кълвър,  Шон Бейкър, Натали Райтано, Леа Лайл и др. Сценарист на „В.И.П.” е Дж. Ф. Лоутън.

Още за В.И.П., Памела Андерсън

06:45
11.04.2020
В.И.П. - сериал, сезон 2, 4 епизода
06:45
12.04.2020
В.И.П. - сериал, сезон 3, 4 епизода
20:05
20.04.2020
Страшен филм 3, хорър - комедия, САЩ, 2003 реж. Дейвид Зукър, с Анна Ферис, Чарли Шийн, Джени МакКарти, Памела Андерсън, Саймън Рекс, (15)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg