Архив VIP Brother

Памела Андерсън влиза във VIP Brother 2012

Добави коментар

Най-известната блондинка в света прие поканата да участва в предстоящото издание на VIP Brother 2012. Памела Андерсън пристига у нас за старта на формата другата седмица с полет от Рио де Жанейро.
Памела Андерсън  пристига за първи път в България следващата седмица,  за да участва в най-очакваното шоу тази есен  
 
Най-известната  блондинка в света прие поканата да участва в предстоящото издание на VIP Brother 2012. Памела Андерсън пристига у нас за старта на формата другата седмица с полет от Рио де Жанейро.

Това ще бъде първата поява на звездата във VIP издание на Big Brother и четвърто поред участие в риалити формата. Последно Памела се появи в шоуто през септември 2011 година, когато изненадващо влезе в Big Brother Англия, за радост на феновете и Съквартирантите на Острова. Предишните ѝ две участия бяха през ноември 2010-а, когато бе гост-звезда в индийската версия на шоуто, а първото ѝ участие беше през юли 2008-а в Австралия.

Близо два месеца продължиха преговорите със спасителката на плажа – бяха проведени общо 57 телефонни разговора с нейния агент и разменени точно 133 мейла. Заради часовата разлика екипът на Нова ТВ буквално работеше по цели нощи, за да доведе Памела Андерсън в родния VIP Brother. Преговорите с агента ѝ започваха в 20.00 ч. българско време и продължаваха до сутринта на следващия ден, разкриват от медията.

Самата Памела Андерсън е много въодушевена, че ще идва в България, защото много   обича да пътува и  да посещава нови  места.  По думите на нейния агент: "Направихме  буквално  невъзможното, за да планираме и осъществим участието ѝ във VIP Brother България". Идването  на Памела в страната е довело до много сериозни промени в програмата  й с цел да се напаснат всички ангажименти в този период - основният сред които е участието ѝ в американското шоу Dancing Stars.
 
Памела Андерсън влиза във VIP Brother 2012

Изключително сме щастливи, че ще имаме звезда от този ранг в Къщата. Преговорите бяха наистина много тежки. Най-трудно беше в самото начало, когато и ние самите не вярвахме, че ще успеем. Минахме през всякакви варианти, понякога дори си казвахме, че може и да не се споразумеем, но нито за момент не се отказахме и мисля, че това беше най-силната ни страна в преговорите”, разказва Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ. „Радваме се, че именно в родния VIP Brother зрителите за първи път ще видят толкова известна световна знаменитост и че за пореден път ще им покажем нещо различно и без прецедент”, допълва още той.
 
Какви са изискванията на Памела Андерсън за влизането ѝ в Къщата?
Ще ги изпълни ли Big Brother, или ще я подложи на изненадваща мисия? И кои родни звезди ще имат късмета да живеят под един покрив с най-известната блондинка, ще стане ясно със старта на шоуто, на 16 септември от 20.00 ч. по Нова ТВ.


VIP Brother 2012, 16 септември от 20:00 часа само по Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Памела Андерсън , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3 , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза