За звездите

Уил Смит разказа как филмът "Аз съм легенда" го e подготвил за коронавируса

0/5

 „Аз съм легенда“
„Аз съм легенда“
 
Актьорът Уил Смит препоръчва на всички да се запознаят с основите на вирусологията.

Както в почти всички страни по света и  САЩ се борят с пандемията на коронавирус. Към днешна дата болестта вече е диагностицирана от няколко известни личности, докато много други звезди участват активно в различни събития, предназначени да спрат по-нататъшното разпространение на COVID-19.

 

„Аз съм легенда“

 

Например, последният брой на шоуто Red Table  беше изцяло посветен на коронавируса и проблема с дезинформацията и Уил Смит, който присъстваше в токшоу, сподели, че тази тема му е много близка, тъй като той започнал да се интересува от вирусите преди повече от десет години, по време на снимките на филма „Аз съм  легенда":

 

„Аз съм легенда“

Исках да участвам в тази дискусия, защото през 2008 г. се снимах във филма „Аз съм легенда“. Чувствам се отговорен за лъжливите слухове, които сега възникват във връзка с вирусите. [Смее се] В „Аз съм легенда“ моят герой е вирусолог и по време на подготовката за снимките имах възможност да посетя „Центъра за контрол и профилактика на заболяванията“. Там  се запознах с  основите на науката за вирусите и вирусните патогени. Трябва да кажа, че тази информация повлия на моя живот и мироглед. Има основни понятия, които остават неразбираеми за много хора.

„Аз съм легенда“

 

Спомнете си, че в „Аз съм легенда“ се говори за някакъв тайнствен вирус, заради който половината от световното население умира, а другата половина се превръща в кръвожадни вампири. Героят на Уил Смит е единственият, който успя да оцелее. Скитайки по безлюдните улици в компанията на вярното си куче, а той се надява да разбере какво е причинило смъртоносната епидемия.

 

 

„Аз съм легенда“

Още за Аз съм легенда, Уил Смит

07:00
22.10.2020
Седем души, романтична драма, САЩ, 2008, реж. Габриеле Мучино, с Уил Смит, Росарио Доусън, Уди Харелсън, Майкъл Ийли, Бари Пепър, (12)
07:00
22.10.2020
Холивудски знаменитости: Уил Смит
15:45
22.10.2020
Зимна приказка в Ню Йорк - драма, фентъзи, мистъри, романтичен (САЩ, 2014), режисьор Акива Голдсман, в ролите: Колин Фарел, Джесика Финдли, Ръсел Кроу, Уил Смит, Мат Боумър, Дженифър Конъли, Уилям Хърт и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg