За звездите

Уил Смит разказа как филмът "Аз съм легенда" го e подготвил за коронавируса

0/5

 „Аз съм легенда“
„Аз съм легенда“
 
Актьорът Уил Смит препоръчва на всички да се запознаят с основите на вирусологията.

Както в почти всички страни по света и  САЩ се борят с пандемията на коронавирус. Към днешна дата болестта вече е диагностицирана от няколко известни личности, докато много други звезди участват активно в различни събития, предназначени да спрат по-нататъшното разпространение на COVID-19.

 

„Аз съм легенда“

 

Например, последният брой на шоуто Red Table  беше изцяло посветен на коронавируса и проблема с дезинформацията и Уил Смит, който присъстваше в токшоу, сподели, че тази тема му е много близка, тъй като той започнал да се интересува от вирусите преди повече от десет години, по време на снимките на филма „Аз съм  легенда":

 

„Аз съм легенда“

Исках да участвам в тази дискусия, защото през 2008 г. се снимах във филма „Аз съм легенда“. Чувствам се отговорен за лъжливите слухове, които сега възникват във връзка с вирусите. [Смее се] В „Аз съм легенда“ моят герой е вирусолог и по време на подготовката за снимките имах възможност да посетя „Центъра за контрол и профилактика на заболяванията“. Там  се запознах с  основите на науката за вирусите и вирусните патогени. Трябва да кажа, че тази информация повлия на моя живот и мироглед. Има основни понятия, които остават неразбираеми за много хора.

„Аз съм легенда“

 

Спомнете си, че в „Аз съм легенда“ се говори за някакъв тайнствен вирус, заради който половината от световното население умира, а другата половина се превръща в кръвожадни вампири. Героят на Уил Смит е единственият, който успя да оцелее. Скитайки по безлюдните улици в компанията на вярното си куче, а той се надява да разбере какво е причинило смъртоносната епидемия.

 

 

„Аз съм легенда“

Още за Аз съм легенда, Уил Смит

12:50
27.05.2020
Аладин (2019), фентъзи - комедия, САЩ, 2019 реж. Гай Ричи, с Уил Смит, Мена Масуд, Наоми Скот, Марван Кензари, Навид Негабан, (7)
13:50
28.05.2020
Земята: Ново начало, фантастика, САЩ, 2013 реж. М. Найт Шаямалан, с Джейдън Смит, Уил Смит, Софи Оконедо, Зоуи Кравиц, Кристофър Хайфджу, (12)
08:30
31.05.2020
Аладин (2019), фентъзи - комедия, САЩ, 2019 реж. Гай Ричи, с Уил Смит, Мена Масуд, Наоми Скот, Марван Кензари, Навид Негабан, (7)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg