Лица За звездите

Гуинет Полтроу представи новия си документален филм на фона на "вагина от цветя"

Добави коментар

На 24 януари излиза документалната поредица на Гуинет Полтроу: The Goop Lab With Gwyneth Paltrow, която е фокусирана върху женското интимно здраве.
 
Женската анатомия вдъхновява актрисата Гуинет Полтроу в много нейни начинания.

 

Компанията Gwyneth Paltrow Goop, която е специализирана в продукти за здравословен начин на живот, поставя особен акцент върху женските репродуктивни органи.

Гуинет Полтроу, която основа своя онлайн магазин през 2008 г. - често попада в хрониките за нестандартни предложения, след като преди време пусна за продажба златен вибратор на стойност 15 000 долара и вагинални нефритови яйца.

Миналата година пък скандализира обществеността, след като предложи садо-мазо кожен костюм на стойност 786 долара, който върви в комплект с черен кожен камшик за 300 долара.

Гуинет Полтроу наскоро пусна за онлайн продажба свещ с аромат на интимните ѝ части. Актрисата е оценила аромата на вагината си на 75 долара, а всеки желаещ може да го закупи от нейния онлайн магазин Goop. Свещта е с наименованието „Тази мирише на моята вагина“. Актрисата разкрива, че ароматите на цитрус, бергамот и кедър допълват цялостния аромат на свещта.

„Тази мирише на моята вагина“

Според Полтроу свещта е създадена на майтап, както е написано и в описанието на продукта, което гласи:

"Тази свещ започна като шега между парфюмериста Дъглас Литъл и личния ми лекар - двамата работеха върху аромат, когато личният ми лекар избухна и каза, че комбинацията от ароматите "Ъ-ъ ..... миришат на вагина". От шега, идеята се превърна в смешна, разкошна, секси и красива неочаквана комбинация на аромати".

На 24 януари излиза документалната поредица на Гуинет Полтроу, наречена The Goop Lab With Gwyneth Paltrow,  която   също е  фокусирана върху женското интимно здраве. В поредицата актрисата общува с психолози, сексолози и други експерти по тази тема.

 

 

Преди премиерата Гуинет организира частно шоу, основната украса на което беше огромна вагина с цветя, на фона, на която гостите с охота се фотографираха.

 

 

Въпреки че много продукти от Goop са популярни, много потребители смятат идеите и продуктите на Гуинет Полтроу за много съмнителни. Купувачите на  камъните от нефрит са давали звездата на съд, поради факта, че "продуктът не работи". А честото споменаване на вагината от страната на Палтроу обърква публиката и звездата получава много критики., но също така  и подкрепа: активистите за правата на жените одобряват действията на Гуинет и смятат, че тя обръща внимание на важни теми.

 

The Goop Lab With Gwyneth Paltrow

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гуинет Полтроу