Криминални

Кралицата на Юга | Queen of the South

0/5

Кралицата на Юга | Queen of the South
Кралицата на Юга | Queen of the South © FOX

Базиран на световния бестселър „La Reina Del Sur“ на всеобщо признатия автор Артуро Перес-Реверте, „Кралицата на Юга“ разказва силната история за изграждането на жена лидер.

Алис Брага (I Am Legend) е в ролята на Тереса Мендоса, която е принудена да бяга и да търси убежище в Америка, след като гаджето й наркотрафикант бива неочаквано убит. Тя обединява усилия с човек от миналото си, за да детронира лидера на същия наркопласьорски кръг, който я е принудил да се укрива. 

Кралицата на Юга | Queen of the South

В „Кралицата на Юга“ участват още Вероника Фалкон (Besos de Azucar) в ролята на Камила Варгас, Джустина Мачадо (Six Feet Under) в ролята на Бренда, Питър Гадиът (Tut) в ролята на Джеймс, Хемки Мадера (Weeds) в ролята на Поти и Херардо Тарасена (Apocalypto) в ролята на Сесар Гемес. Гости звезди са Жоаким де Алмейда (Нашето мото е "Криза") и Джон Екер (Narcos).

Кралицата на Юга | Queen of the South

Продуцент на драмата е Дейвид Френдли („Мис Слънчице“) заедно с М. А. Фортин и Джошуа Джон Милър (“Последните момичета“).

Кралицата на Юга | Queen of the South

Създател на сериала е Скот Розенбаум („Гангстерски връзки“). Пилотният епизод е написан от Фортин и Милър, режисиран от Шарлот Зилинг и продуциран от Панчо Мансфийлд („Деймиън“).

С участието на:

Алис Брага в ролята на Тереса Мендоса
Вероника Фалкон в ролята на Камила Варгас
Джустина Мачадо в ролята на Бренда
Питър Гадиът в ролята на Джеймс
Хемки Мадера в ролята на Поти
Херардо Тарасена
в ролята на Сесар Гемес

Алис Брага

Алис Брага

Алис Брага

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Кралицата на Юга | Queen of the South (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg