Актуално Какво ще се случи...

Столичани в повече: Рангел Чеканов и Мая Проданова делят едно легло

Добави коментар

В сряда, 30 ноември от 21:00 часа в „Столичани в повече” по bTV Мая ще се опита да удави мъката си в алкохол в компанията на Рангел след бурния сканадал с Таня Михайлова.
В сряда, 30 ноември от  21:00 часа в „Столичани в повече” по bTV Мая ще се опита да удави мъката си в алкохол в компанията на Рангел след бурния сканадал с Таня Михайлова.

Вино, ликьор, масаж и закачки… Нощта завършва с розовото бельо на Мая върху главата на Чеканов. На сутринта тя не помни нищо от случилото се, а той твърди, че са правили секс.

Докато Мая се чуди как ще обясни на Таня, Рангел се се хвали с постижението си пред цялото семейство. Въодушевен от романтичната нощ, той започва да организира сватбата си с Мая, без нейно знание и съгласие.

Столичани в повече

Междувременно Спас Лютов приготвя „брадва” за Йовка. Заедно с отец  Григорий Гриша окончателно са решили да жигосат Йовка и без колебание прилагат пъкления си план в действие.

Столичани в повече

От друга страна Андрей също ще внесе смут в семейството Лютови. Той води Дарина у тях и заявява на майка си и баща си, че тя ще живее в дома им. Изненадани, но и доста мили, Славка и Йордан бързо настаняват младите в спалнята на Спас и Йовка.

Не само Спас и Андрей забъркват голяма каша.

Пацо Цеков за пореден път слага подписа си, без да прочете клаузите в договора. Заедно с новия си адвокат Бързаков те ще претендират за дела на Коцето от наследството на дядо Коста.

  • Ще успее ли планът им, как ще се развият отношенията между Мая и Рангел и дали Спас и Гриша наистина ще бележат Йовка, зрителите ще разберат тази сряда, 30 октомври, от 21:00 часа в „Столичани в повече” по bTV .
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“