В програмата

Шеф Ангелов поставя предизвикателство на тема европейска кухня – тази вечер в Hell’s Kitchen България

0/5

Шеф Ангелов поставя предизвикателство на тема европейска кухня – тази вечер в Hell’s Kitchen България

Тази вечер в Hell’s Kitchen България, от 21:00 часа по NOVA, шеф Ангелов ще провери познанията на финалистите в европейската кухня. След това всички ще бъдат подложени на обещания изпит по обезкостяване на пъдпъдъци, а тези, които не се справят със задачата ще бъдат строго санкционирани. В края на епизода ще стане ясен и вторият номиниран тази седмица.

 

Добави описание


Всеки от финалистите в Hell’s Kitchen България трябва да притежава сериозни познания в световната кулинария и днес шеф Ангелов ще тества уменията на участниците да се справят с различни европейски кухни. Късметът ще определи коя държава и кой характерен за нея протеин ще се паднат на всеки един, а за останалите продукти професионалистите ще разчитат на бързата си мисъл и реакции в единствения по рода си Hell’s Kitchen покер. Създателят на най-добрата чиния ще получи страхотна награда, а останалите ще се заемат с приготвянето на заготовките за вечерта.

 

Добави описание


Преди вечерната резервация да започне обаче, всички ще се явят на обещания изпит по обезкостяване на пъдпъдък. Взискателният шеф Ангелов ще им даде само пет минути и ще очаква перфектни резултати, а за тези, които не се справят със задачата ще последват строги санкции.

 

Добави описание

 

Вечерната резервация за пореден път ще бъде изключително инфарктна. Шеф Ангелов ще се опита да разбере дали финалистите имат способността да се организират по станции без неговата помощ, но дали те ще се справят и ще успеят ли да издадат поръчките си, предстои да разберем. В края на епизода ще стане ясен и човекът, който ще се изправи срещу Дани Спартак в дуела на номинираните утре, а кой ще бъде той, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още за Hell’s Kitchen

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg