В програмата

Росен Цветков разкрива още схеми на Спас от Кочериново тази неделя в bTV Репортерите

0/5

Росен Цветков разкрива още схеми на Спас от Кочериново тази неделя в bTV Репортерите

Още от измамните схеми на Спас Василев от Кочериново, станал известен в социалните мрежи с фалшивата си самоличност „Александър Николов”, ще видят единствено зрителите на bTV тази неделя веднага след централната емисия на Новините.


Във филм за bTV Репортерите Росен Цветков разказва нечувани досега факти за това откога започва престъпната кариера на хитреца, който измами десетки хора с майсторски създаден фалшив образ в интернет. За първи път зрителите на bTV ще чуят негови самопризнания - защо мами и как успява да избяга от полицията. И още - французинът Александър Мартинез, чиито снимки Спас е крал години наред, за да създаде фалшивия си виртуален имидж, отговаря на въпросите на разследващия журналист.

 

Добави описание


В съботното издание на bTV Репортерите фоторепортерът Ладислав Цветков показва едно различно лице на Израел. В държава, която в представите на повечето от нас е размирна зона, фотографското око на репортера улавя детайлите на модерен и динамичен живот. След пътешествието из  Тел Авив, Йерусалим, пустинята Негев, Мъртво море, Ейлат и още много други дестинации Ладислав Цветков показва великолепни кадри, които не само дават различен поглед към Израел, но и провокират интереса на зрителите да видят още.  

 

Добави описание

 

„Призната или не Държавата Израел върви по своя път и има забележителни постижения. Водещото усещане, поне за мен, е за воля и желание за живот,“ казва той.

Добави описание

Още за bTV Репортерите

19:30
21.10.2018
bTV Репортерите - поредица за журналистически филми и разследвания
21:45
21.10.2018
bTV Репортерите - предаване за журналистически филми и разследвания

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg