В програмата

Разтърсващи новини за лекарите от "Св. Анастасия"

0/5

Разтърсващи новини за лекарите от "Св. Анастасия"

 Разтърсващи събития и откровени разговори ще провокират лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“. Доктор Карагьозов ще съобщи новина, която завинаги ще промени живота на Пепе, а сестра Райкова ще трябва да реши колко ценна е за нея комуникацията с доктор Василев. Събитие в болницата, застрашаващи бъдещето на доктор Кръстева, ще стигнат до ушите на професор Цонев. Дали той ще се върне и ще поеме отново директория пост или Катя ще се раздели със „Св. Анастасия“ – предстои да разберем в новите епизоди. Доктор Василев и доктор Генадиев ще подновят разговор с Евгения за нейното лечение и критичната ситуация, в която едва не загуби живота си. 

 

Добави описание


Преди броени дни екипът на хитовия български сериал посети Варна, за да заснемат сцени от финалните епизоди на сезона.  Сюжетната линия пренася главните герои в родния им град, където д-р Василев и Евгения посещават някои от любимите места от детството му с надеждата състоянието на майка му да се подобри.

 

Добави описание

 

„Мисля, че за зрителите ще бъде интересно да наблюдават няколко епизода, които се развиват извън болницата и локациите, с които са свикнали. Случва се нещо ново и много вълнуващо“, сподели Алек Алексиев. Режисьор на сцените в морската е столица е продуцентът на сериала – Евтим Милошев. „При всички случаи ще има развръзка на осмия сезон. Зрителите ще видят един истински драматичен финал – именно тук край морето, което дава една съвсем друго усещане.", сподели режисьорът.

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg