Други

“Пази се от живите мъртви” ще се завърне по AMC с премиерен трети сезон

0/5

“Пази се от живите мъртви”  ще се завърне по AMC с премиерен трети сезон

Премиерата на трети сезон на "Пази се от живите мъртви"  ще се състои през лятото на 2017 година по AMC едновременно с премиерата на сериала по AMC в САЩ. Оригиналният сериал на AMC Studios, показващ събитията при избухването на апокалипсиса на зомбитата, ще се завърне с третия си сезон с нови 16 епизода.

 

Добави описание

 

Феновете ще имат възможност да наваксат пропуснатото от всички предишни сезони по време на специалните маратони на „Пази се от живите мъртви“ през уикендите на месец май по AMC.

 

AMC Global пусна и първите официални снимки от сезон 3 на хитовия сериал, както първи подробности за случващото се в новия сезон. Със завръщането на "Пази се от живите мъртви" с трети сезон, семействата ще попаднат в наситената с енергия и изпълнена с насилие дива среда на границата между САЩ и Мексико.  С приключването на международните сюжетни линии, проследяващи края на света, нашите герои трябва да се опитат да изградят отново не само обществото, но и семействата си.

 

Добави описание

 

Дело на изпълнителните продуценти - шоурънъра Дейв Ериксон, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт, „Пази се от живите мъртви“ е заснет с участието на Ким Дикенс в ролята на Медисън, Клиф Къртис в ролята на Травис, Франк Дилейни  в ролята на Ник, Алиша Дебнъм-Кери в ролята на Алиша, Рубен Блейдс в ролята на Дениъл, Мерседес Мейсън в ролята на Офелия, Лоренцо Джеймс Хенри в ролята на Крис и Колман Доминго в ролята на Странд. 
 

Още за Пази се от живите мъртви

04:00
04.06.2018
Пази се от живите мъртви 4.7 - сериал

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg