Актуално Какво ще се случи...

Кои са героите в премиерния сезон 6 на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

Добави коментар

Премиерата на сезон 6 e на 12-ти октомври в 23.00 ч. по AMC, а следващите епизоди на “Пази се от живите мъртви” ще се излъчват всеки понеделник в същия час

Сезон 6 на "Пази се от живите мъртви" следва драматичните събития от сезон 5. Ще разберем дали Морган е оцелял, докато членовете на групата ще бъдат откъснати един от друг. Този сезон ще бъде посветен на семейството и на усилията на героите да запазят своята общност.

 

Добави описание

 

Фокусът на сезон 6 ще се премести върху главните герои чрез подход, при който структурата на разказа ще носи усещането за отделни кратки истории през първата половина на сезона. Тези истории ще бъдат показани от гледната точка на всеки отделен герой. Алиша, Ал, Дуайт, Джон Дори, Джун, Странд и останалите – в сезон 6 на "Пази се от живите мъртви" всички те ще получат своите минифилми. Разбира се, ще има и по-обширна обединяваща история, но нейната структура ще бъде различна от предишните. И през цялата  първа половина на сезона ще преминава големият въпрос - кой ще оцелее в тези трудни времена?

 

Добави описание

 

Морган Джоунс
(Лени Джеймс)

В четвърти и пети сезон Морган създаде около себе си ново семейство, живееше с философия за ненасилие и изгради бъдеще, основаващо се на надежда и човеколюбие. Но всичко това претърпя разрушителен крах, когато той се споразумя с Джини да спаси групата, дори с цената на това тя да бъде разкъсана и той да бъде оставен да умре. Морган Джоунс е част от шести сезон. Ние ще видим неговата история, но начинът, по който тя ще бъде разказана, ще се изясни по-късно.

 

Добави описание

 

Алиша Кларк
(Алиша Дебнъм Кери)

Алиша скъса с насилието като начин да защитава най-близките си и започна да изгражда по-дълбоки връзки с тях. Тя не се влияе от нищо, което Джини може да предложи. Алиша няма да се спре пред нищо, за да открие и защити групата. Но отношенията ѝ с тези, на които има най-голямо доверие, ще бъдат подложени на изпитания, каквито тя никога не си е представяла.

 

Добави описание

 

Ал
(Маги Грейс)

Случайната среща на Ал с тайнствен войник оказа огромно въздействие върху нея, давайки ѝ възможност да се открие по начини, непознати за нея преди това. След внезапното отпътуване на Изабел и неуспешния опит на групата да оцелее със собствени сили, Ал се бори в положение, при което около нея непрекъснато приключват разни неща. Новата ѝ работа да изготвя документация на провалени селища за франчайзинга на Джини не ѝ помага. Но една поредица от случайни срещи дава на Ал нова цел и посока.

 

Добави описание

 

Виктор Странд
(Колман Доминго)

Виктор сключи сделка с Джини да държи Алиша в безопасност. Но нещата не се развиха така, както Странд очакваше. Той се убеждава от първа ръка какво може да предложи Джини - лукс и привилегии – две неща, с които не е разполагал от дълго време. Странд ще трябва да реши дали да осъществи обещания план за "нанасяне на щета отвътре" или да се поддаде на изкушението да участва в играта на Джини.

 

Добави описание

 

Лусиана Калвес
(Даней Гарсия)

В последния сезон Лусиана откри нов смисъл и надежда в петролната рафинерия, но скоро империята на Джини сложи край на това. Обаче успешните ѝ действия не останаха незабелязани от Джини и тя назначи Лусиана за управител на Танк Таун.

 

Джон Дори

 

Джон Дори
(Гарет Дилахънт)

Дори винаги е бил мъж на честта с принципи и здрав нравствен ориентир. След раздялата с Джун и понижаването му в длъжност в организацията на Джини той изпада в изолация и е лишен от цел. Но когато в селището му е извършено убийство, Дори се активизира отново.

 

Добави описание

 

Дуайт
(Остин Амелио)

Пътуването, довело Остин в Тексас, се оказва определящо за него и му дава посока - търсенето на Шери, отдавна изгубената съпруга. Когато Дори и Джун го намират, Дуайт е изпаднал в отчаяние, мислейки че никога няма да открие Шери и че не заслужава това. В края на пети сезон той още не я беше открил, но беше изпълнил другото нещо, обещано на Дарил при напускането му – “да успее”. Сега Джини е възложила на Дуайт и Ал потискащата задача да изготвят документация на провалените селища. По време на една от тези мисии настъпва сблъсък между миналото и настоящето на Дуайт. Дългоочакваното събиране с Шери ще има непредвидени последици и може да се окаже различно от това, което всеки от тях си е представял.

 

Добави описание

 

Сара Рабинович
(Мо Колинс)

Сара изкупи миналите си действия, като се посвети на мисията на групата да помага на другите. В този сезон ще я видим в друга светлина.

 

Добави описание

 

Чарли
(Алекса Нисенсън)

Отделена от хората, които е считала за свое семейство, Чарли е изпратена в един от трудовите лагери на Джини, за да прочиства живи мъртви. В този сезон тя ще се посвети на сестринските си отношения с Алиша. Чарли ще направи много, за да запази връзката им, когато хората, на които се е доверявала, я застрашат.

 

Добави описание

 

Грейс
(Карън Дейвид)

Когато групата срещна Грейс, тя беше водена само от чувството за вина за ролята си при разпадането на атомната централа и се грижеше за последиците от това преди да умре. Присъединяването към групата ѝ даде нова цел. В последните моменти от пети сезон Грейс и Морган признаха сложните чувства, които изпитват един към друг и научиха, че Грейс е бременна. Симптомите, изпитвани от Грейс, са се дължали на бременността, но това не означава, че тя не е изложена на опасността от радиация. Живеейки зад стените на Джини, тя ще трябва да се справи и със собственото си бъдеще и усложненията, които то може да донесе.

 

Добави описание

 

Уес
(Колби Холман)

Когато в последния сезон нашата група срещна за първи път Уес, той беше изпълнен с разочарование и цинизъм по отношение на тяхната цел. Опитвайки се да преживее смъртта на брат си, той намери таен отдушник в изкуството. Този сезон ще разкрие повече за Уес и неговото минало.

 
Дакота

Дакота
(Зоуи Колети)

Този сезон ще се запознаем с Дакота – по-малката сестра на Вирджиния. Тя живее в Лоутън, родното селище на Джини, под зоркия контролиращ поглед на сестра си.

 

 

Шери
(Кристин Еванджелиста)

Видяхме Шери за последен път в седмия сезон на „Живите мъртви“. Тя помогна на Дарил да избяга от Убежището и Спасителите на Негън, преди самата тя да избяга, смазана от вината за това, което двамата с Дуайт бяха извършили по нареждане на Неган. Шери остави след себе си бележка за Дуайт, която го насочи в търсенето й. Но дългоочакваното събирането с Дуайт ще има непредвидени последици и може да се окаже различно от очакваното от тях.

 

Добави описание

 

Джун
(Джена Елфман)

В пети сезон Джун се бореше да намери постоянен дом. Но тя не предполагаше, че в този дом ще бъде под управлението на Вирджиния, разделена от съпруга си Джон Дори. Уменията на Джун като ортопедична сестра внасят нов смисъл в живота ѝ и я правят ценна в света на Джини.

 

Добави описание

 

Даниел Салазар
(Рубен Блейдс)

В последния сезон Даниел се изправи срещу миналото си и се съгласи отново да стане част от семейство, само за да го разруши. Сега Джини е намерила начин да използва специфичните му умения в своите селища.

 

Уендел
(Дарил Хил Мичъл)

Разделен от сестра си в края на пети сезон, Уендел ще се бори да бъде отново заедно със Сара, докато самият той се опитва да оцелее под управлението на Вирджиния.

 

Вирджиния
(Колби Минифи)

В последния сезон нашата група срещна Вирджиния – бивш експерт по ефективността, чиято философия за изграждането на ново бъдеще е противоположна на тяхната. Джини управлява своята йерархия от селища с безпощадна твърдост, като не позволява никакви грешки или разхищение и отстранява хората, за които не смята, че са полезни за целта й. Този сезон ще разкрие мотивите зад философията на Джини и начина ѝ на живот.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пази се от живите мъртви

Драматични финални шест епизода на „Пази се от живите мъртви“ по AMC

Завладяващ междинен финал на „Пази се от живите мъртви“ по AMC на 19 юни

Очаквайте премиерата на осмия и финален сезон на „Пази се от живите мъртви“

Шестият сезон на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ идва през октомври

"Пази се от живите мъртви" - летен маратон. Всеки понеделник от 23.00 ч.