Архив Рокади

„Глобал вижън“: Публичност – ДА! Цензура – НЕ!

Добави коментар

По повод опита на bTV да измести фокуса на проблема за пореден път, а именно опитите за цензура, упражнявани върху „Господари на ефира“, продуцентите от „Глобал вижън“ казват следното
По повод опита на bTV да измести фокуса на проблема за пореден път, а именно опитите за цензура, упражнявани върху „Господари на ефира“, продуцентите от „Глобал вижън“ казват следното:

„Глобал вижън“: Публичност – ДА! Цензура – НЕ!

Говорейки за „десетките милиони“ в рамките на 3-годишните договори на двете продукции „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“, зад които стои труда на стотици хора и стотици часове качествена телевизионна продукция, питаме за стотиците милиони, спечелени от bTV под формата на реклами, благодарение на продажбата на рекламно време в предаванията създадени от нас и нашите колеги.

Приветстваме желанието на bTV обществеността да бъде запозната с цялото съдържание на договорните ни отношения и кореспонденцията ни. Единственият начин да бъде постигната пълната прозрачност и публичност, с цел да се избегнат манипулативните практики на bTV e това да се случи на пресконференция, в присъствието на медиите. От наша страна ще участват тримата продуценти и собственици на „Глобал вижън“ Магърдич Халваджиян, Джуди Халваджиян и Асен Чанков.

Призоваваме ръководството на bTV да излезе от анонимност и да има доблестта да застане срещу нас с лицата си.
Очакваме Вики Политова, Боян Калчев и Апостол Пенчев да застанат на масата срещу нас и заедно да разкрием и коментираме договорите в тяхната цялост, както и разменената помежду ни кореспонденция, включително и писмата съдържащи опити за цензура върху „Господари на ефира“. В тази битка bTV ще използва целия си корпоративен арсенал, докато ние имаме само имената си и истината. За това държим разкриването на договорите да се случи при пълна публичност.

По повод призива към Магърдич Халваджиян и „Глобал филмс“ да прекратят своите взаимоотношения с медията (прекратяване на реализацията на „България търси талант“ и „Седем часа разлика“) „Глобал филмс“ възнамерява да продължи да спазва договора си и да произвежда професионално и прецизно както и до сега двете продукции. Компанията се гордее с факта, че „България търси талант“ е безспорният лидер на ТВ пазара в момента. От своя страна bTV има възможността по всяко време да свали Маги Халваджиян от екран като жури на „България търси талант“.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница , Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно