Актуално В програмата

Красимир Каракачанов е новият звезден репортер на “Календар”

Добави коментар

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и участник в “Байландо – сцена на мечтите”, е новият звезден репортер на “Календар”.
 Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и участник в “Байландо – сцена на мечтите”, е новият звезден репортер на “Календар”.

Красимир Каракачанов е новият звезден репортер  на “Календар”


Въпреки недобрите певчески изяви на Каракачанов и неговата партньорка в шоуто по Нова ТВ - 14-годишната Рада Рачева, двамата успя да се класира за полуфинала на предаването. Семейството на родената в Асеновград ученичка е в тежко финансово положение и заради това, че една от нейните сестри страда от левкемия. Рада ще пее за своята мечта да осигури дом на 9-членното си семейство, за което е непосилно да плаща ипотеката на апартамента.

Журналистически репортажи на Каракачанов ще гледаме всеки делничен ден от 6 до 10 декември в „Календар” - централната новинарска емисия на Нова ТВ.

Понеделник, 6 декември: Потребители пред празници

Колко ще похарчат домакинствата тази година за празниците и по време на криза? Има ли и у нас треската за пазаруване и за какви уловки трябва да внимават като видят големи коледни намаления? Мнението си ще кажат хората, както и председателя на Независимия съюз на потребителите.

Вторник, 7 декември: За зелените площи

Кой е задължен да опазва и поддържа зелените площи в междублоковите пространства? Какви са най-тежките и най-честите нарушения? Звездният репортер ще сигнализира за проблема на граждани от район Красно село и за опит да се застрои зелената им площадка. От другата страна по темата ще застане архитекта на район Красна поляна.

Сряда, 8 декември: За студентския празник

Какво празнуват днешните студенти? Имат ли обществено активни позиции, както са имали техните колеги преди 20 години например или се събират само да се напият и да прекарат весело? Останаха ли обществено-активни студенти все още…

Четвъртък, 9 декември: За гетата в София
Колко са гетата, кои са улиците-граници в София, защо са незаконни, колко души живеят там? Какъв е изходът да няма гета в София? По темата – Румян Русинов от ромска организация и общинския съветник Ангел Джамбазки.

Петък, 10 декември: За демографската криза
Ако коледната елха е символ на празника, спазват ли традициите днешните българи и задължително ли се събират семействата на коледната трапеза. Или може би тези, които се събират, с всяка година остават по-малко – заради разделените семейства, част от които живеят в чужбина.  А така, както намаляват българите, дали ще остане някой, който в бъдеще да запали коледната елха… Тъжни размисли под коледната елха в София и разговор с обикновени хора и социолог за демографската криза…
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”