В програмата

Антон Радичев е новият звезден репортер на „Календар”

• От 0/5

Антон Радичев е новият звезден репортер на „Календар”.  Актьорът влиза в новото си поприще, паралелно с участието си в „Байландо – сцена на мечтите”, където пее с момиче от София, чиято сестра е състезателка по бадминтон и няма финансова възможност да се яви на оставащите 10 турнира по бадминтон в Азия, за да се класира на Олимпиадата в Лондон през 2012 г.

Антон Радичев е новият звезден репортер на „Календар”


Темите на Антон Радичев:


Понеделник
Трябва ли политиците да са добри актьори? Актьорът се обръща с този въпрос към българските депутати, сред които е бившия премиер Сергей Станишев...

Вторник
Според някои психотерапевти икономическата криза може да направи хората психически по-устойчиви. Така ли е наистина? Антон Радичев ще попита специалист – председателя на Асоциацията на психотерапевтите Георги Антонов, както и хора по улиците.

Сряда
Антон Радичев разговаря с един легендарен български дресьор на лъвове – Стоян Митев. Той е измислил уникален метод на дресура, който се отличава със своята хуманност към животните. Пред камерата на Нова ТВ той признава кое е най- опасното животно в природата.

Четвъртък
Темата е посветена на проектобюджета за 2011 г. и защо киногилдията е недоволна от него? В специално обръщение до всички институции в страната от Националния съвет за кино излагат своите причини за недоволство. Антон Радичев, изиграл запомнящи се роли в култови филми като „Оркестър без име” и „Хотел Централ”, търси отговор с техните аргументи от Министерството на културата.
 
Петък
Българският битак – метафора на прехода или все още е реалност? Променил ли се е този известен пазар 20 години след прехода или си е останал същият? Темата е неслучайна, защото в зората на демокрацията актьорът възпя това място с една известна тогава песен, озаглавена „На битака”. Ще си припомним отново откъси от култовото парче и ще се опитаме да разберем дали тя все още звучи актуално...

Още за Звезден репортер, Календар

13:45
28.10.2020
Как живеят ветеринарите: Момчетата от календара
05:30
29.10.2020
Как живеят ветеринарите: Момчетата от календара

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg