Рокади

Нови сериали започват по bTV със старта на лятната програмна схема

• От 0/5


Нови сериали започват по bTV със старта на лятната програмна схемаОт началото на юли bTV въвежда лятната си програмна схема, в която както всяка година, ще настъпят някои промени в програмата.

„Листопад” продължава наесен с нови епизоди

„Листопад” ще има лятна пауза, която започва от следващата седмица, за да не пропуснат феновете му нито един епизод по време на обичайните за сезона отпуски. За да могат зрителите отново да гледат любимия си сериал от есента, екипът на bTV ще работи цяло лято по обработването на следващите епизоди, които бяха купени наскоро.

От 12 юли всеки делничен ден от 20:00 часа зрителите ще имат възможност да проследят драматичния сериал „Цената на живота”, който е сред най-новите хитове в южната ни съседка.

Традиционно, по време на летните месеци голяма част от предаванията на bTV ще бъдат във ваканция. Още от средата на юли«Господари на ефира» излиза в почивка до есента, а на негово място зрителите ще могат да се забавляват с хитовия испански комедиен сериал «Щури съседи».

От 18 юли всеки неделен следобед феновете на най-успешния български сериал„Стъклен дом”ще имат възможност да проследят повторенията на излъчените до момента епизоди.

Още за Господари на ефира, Листопад, Стъклен дом, Цената на живота

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg