Теленовели

Цената на живота (Omre Bedel)

• От 0/5

"Цената на живота" стартира с два епизод на 12 юли, понеделник, от 20:00 часа

Цената на животаСтраст, любов и отмъщение в новия сериал по bTV „Цената на живота”, от 5 август всеки делничен ден, от 11:00 до 12:00 часа. Любимата на млад и богат бизнесмен предпочита смъртта пред това да бъде с него. Това пробужда омраза у него и той ще се опита да отмъсти на семейството й. Но омразата не е единственото чувство, останало у него - той ще се влюби отново и ще трябва да намери път обратно към себе си и към любовта.

След смъртта на баща си, Джесур (Мурат Хан), единственият син на известното в Килис семейство Гьочер, е поел семейния бизнес и е наложил авторитета си в областта. Семейство Гьочер е най-големият дистрибутор на злато в областта. Сърцето на този изглеждащ суров мъж от години бие за Илкнур (Йозлем Джонкер). Любовта е заслепила Джесур, а една от основните цели в живота му е да се ожени за Илкнур.

Илкнур е красиво момиче, което живее заедно с баща си и сестра си. Бащата на Илкнур – Акиф, е длъжник на семейство Гьочер, но не може да плати дълга си. Единственият начин Джесур да опрости дълга е, ако се ожени за Илкнур. Акиф с нежелание се съгласява. Илкнур приема, за да спаси баща си, но сърцето й се къса, защото от години е влюбена в Оуз.

Цената на живота


Джесур сбъдва мечтата си – подготовката за сватбата с Илкнур започва. Джесур, Илкнур и сестра й Йомюр (Бегюм Биргьорен) отиват в Истанбул, за да пазаруват за сватбата. Там ги посреща семейство Сойкан, бизнес партньори на семейство Гьочер. Семейство Сойкан притежава най-голямата бижутерска фирма в Истанбул. Синът им Ердем (Мехмет Али Нуроулу), е скромен младеж, възпитан в духа на истанбулската култура. По време на посещението в Истанбул Ердем се запознава с Йомюр и чувствата между тях пламват мигновено.

Илкнур разбира, че дори да се жертва заради баща си, няма да издържи дълго това мъчение. Тогава измисля изненадващ план.

Събитията, които започват в сватбената ноще объркват плановете и съдбите на всички. Джесур и Йомюр ще се окажат участници в една неподозирана игра на отмъщение.Цената на живота (Omre Bedel)


В ролите: Мурат Хан, Бегюм Биргьорен, Мехмет Али Нуроулу, Йозге Йоздер, Метин Белгин и др.

Режисьор: Нихат Дюрак
Сценарист:
Дениз Акчай  

Още за Цената на живота

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Цената на живота (Omre Bedel) (4 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg