Dancing Stars

Инджи от "Перла" на гости на Dancing Stars 2

• От 0/5

Songul OdenВсяка вечер над милион и половина българи следят перипетиите на героите от сериала "Перла". Това е с 500 хиляди повече от зрителите на последните мачове на националния отбор.

Главната героиня на "Перла" Инджи Шадоолу в момента е по-популярна от Димитър Бербатов. И в събота, 10 октомври, пристига у нас.

Сонгюл Йоден, както е истинското име на Инджи, ще стане част от шоуто Dancing Stars 2 точно в пика на манията по сериала "Перла".


"Вижате, че ежедневно и във вестниците и в Интернет се пише за него. Публикуват се корици с Инджи. Вестник "24 часа" пуска неин плакат в утрешния брой", каза Евгени Димитров - Маестрото, творчески продуцент на Dancing Stars 2.

Турската актриса ще прекара по-малко от 2 дни в София. Тя пристига вдругиден и програмата й е много натоварена. През деня тя ще даде 30-минутна пресконференция. Ще гостува и в "Шоуто на Слави".

"Знаем, че всички се интересуват от подробности от нейното гостуване, но за да направим наистина страхотна изненада за зрителите, ще кажа за bTV Новините само, че Сонгюл ще бъде един наистина много деен участник в епизода на Dancing Stars 2 в неделя", заяви още Маестрото.

В събота вечер са първите елиминации и една от двойките ще отпадне от надпреварата. А точно в неделя звездите ще представят своите танци пред Инджи.

Още за Dancing Stars

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Инджи от "Перла" на гости на Dancing Stars 2 (5 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg