Dancing Stars

Краси Радков и Етиен Леви оглавиха временното класиране

• От 0/5

Миодраг Иванов поиска нова танцова половинка в Dancing Stars 2.
Миодраг Иванов поиска нова танцова половинка в Dancing Stars 2

Две максимални оценки и една смяна на партньор е резултатът от първия кръг на танцовата надпревара в Dancing Stars. Звездите се представиха изключително силно в танците на народите. Всяка двойка заложи на уникална хореография. Първи звездното шоу откриха Аксиния и Стоян Стоянов, които предложиха страхотен индийски танц. Костюмите и на двамата бяха уникални, а Мария Гигова, Илиана Раева и Памбос не спестиха суперлативи за изпълнението на двойката.

Невероятно представяне направиха и Мадлен Алгафари и Алкесандър Вачев, вдигайки градуса в злата с ирландски народен танц. Психотерапевтът изненада всички със своите умения в трудната хореография и заслужено спечели овациите на публиката и журито.

Бианка Панова и Светослав Василев блестяха над всички с перфектно изпълнение на грузински танц, а сложните елементи в него накараха публиката да онемее. Въпреки перфектния танц Илиана Раева поиска от грациозната Бианка да забрави за елементните от художествената гимнастика и да заложи повече на танцувалните елементи.

Изключително забавни се оказаха танците Тодор Кирков, Венета Харизанова и Крум Савов, които демонстрираха страхотна форма с български народни танци.

Етиен Леви и Ива Григорова


Над всички блеснаха изпълненията на Етиен Леви и Ива Григорова, които получиха пълен актив от точки за руско-циганския си романс. Тричленното жури безапелационно им даде оценка 30. Вечерта завърши с кръшното Дайчово хоро на Краси Радков и Елена Илиева, които взривиха публиката в залата и застанаха редом да Етиен и Ива начело във временното класиране.

Краси Радков и Елена Илиева


На дъното на таблицата остана Мидораг Иванов, който помрачи вечерта на всички, след като поиска смяна на партньорката си. Във видеоматериал от подготовката през седмицата стана ясно, че той и Павлина Вълчева не се разбират. Русата грация със сълзи на очи сподели, че Миодраг иска да контролира всичко и се държи грубо с нея. Въпреки всичко двойката излезе заедно на дансинга за последно, за да изиграе сиртаки. Шоуменът поучи най-много критики от журито. Като причина за лошия си танц Иванов изтъкна недостатъчната височина на Павлина. Гигова, Раева и Памбос обаче контрираха с факта, че височината няма никакво значение в този танц и че той просто не е подготвен. Нещо повече – Илиана Раева определи претенциите на Миодраг като некавалерски и спортсменски. Веднага след разговора творческият продуцент на шоуто Евгени Димитров представи новата партньорка на Миодраг Иванов, която ще се включи, само ако той не попадне на първите елиминации.

В края на първия кръг звездите разбраха и следващата си задача. През седмицата те ще трябва да се готвят за аржентинско танго и английски валс.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg