Актуално В програмата

“Море от любов” - 6 юни 2009 г., 17 часа, bTV

Добави коментар

В “Море от любов” ще видим историята на едно лудо от любов момче, готово на всичко, за да задържи момичето си да не заминава на гурбет в чужбина.




Във втория брой на обновеното “Море от любов” ще видим историята на едно лудо от любов момче, готово на всичко, за да задържи момичето си да не заминава на гурбет в чужбина. А във втората част ще станем свидетели на любовната сага на едно момиче, обичащо много по-възрастен от нея мъж, което се опитва с помощта на майка си, да умилостиви баща си и да го накара най-сетне да приеме връзката й.

 Историята на Милчо и Даниела започва преди 13 години.


Историята на Милчо и Даниела започва преди 13 години.
Тогава тя е ученичка в 10-ти клас в СПТУ „Георги Кирков” в Дулово. А той е работник в едно заведение да училището.
След 5 месеца любов двамата се разделят като приятели. Скоро след това Милчо се задомява. Ражда му се син, но след две години брак се развежда. Минават 10 години, в които той няма сериозна връзка и почти губи вяра в любовта. Но по Коледа през 2008-ма година, в една дискотека в своя град, Милчо отново среща Даниела и нещо се пробужда в него. Няколко дни по-късно, в новогодишната нощ, двамата герои в историята си споделят преживяното през годините на раздялата. Даниела споделя, че 2 години е живяла и работила в Москва, където са на гурбет майка ѝ и сестра й. После се прибира в България и започва работа в София. Милчо пък ѝ споделя за опитите да се установи в Гърция и Италия, където бил самотен и страдал много, далеч от детето и родителите си. За себе си той е решил, че остава в България.
От Нова година до днес, Милчо и Даниела са много щастливи заедно, но и малко притеснени за бъдещето си. В момента Даниела е безработна и много ядосана, че няма реализация. Тя постоянно говори, че иска и мечтае да се върне в Москва...
И точно по този повод Милчо написа писмото си до екипа на романтичната шоу, с молба за помощ  - да спрем заминаването на Диди.

Виолина и любимият ѝ Асен имат 17 години разлика!


Героиня на втората история е Виолина. Ще са запознаем и с майка ѝ – Валя, приятеля ѝ – Асен и баща ѝ – Димитър. Но Виолина бе тази, която потърси съдействието на „Море от любов”. Ето и нейната история.
Тя е от село Алдомировци, близо до Сливница. На 22 години е и работи като сервитьорка. Виолина и любимият ѝ Асен имат 17 години разлика! Заедно са от 2 години. Обичат се много... очакват и дете.
Проблемите идват от бащата на Виолина, който е против връзката ѝ с Асен. На срещата с екипа на романтичното шоу, тя дойде придружена от майка си – 39-годишната Валентина, която я подкрепя и окуражава, припомняйки кака навремето е била на 15 години, когато се е залюбил с баща й... а на 17 вече била бременна. И това разбира се, не било прието добре от родителите им... но двамата с Димитър създават семейство и са щастливо влюбени и до днес. „Трябва ли да отровим живота на детето си, както навремето отровиха нашия?” – пита се майката на момичето, виждайки, че дъщеря ѝ е щастлива от избора на партньор... но страда ежедневно от реакцията на баща си.
В студиото на “Море от любов” ще видим развръзката на цялата тази история... а краят ѝ бе изненадващ за всички... дори и за екипа на шоуто!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”