Music Idol

Пламен Петков напусна Music Idol

bTV • От 0/5

Пламен Петков напусна Music Idol
Пламен Петков напусна Music Idol
Пламен Петков напусна Music IdolПламен Петков отпадна от музикалната надпревара. Снощи по време на елиминациите в Music Idol той трябваше да премери сили с Преслава Мръвкова във “Войната на гласовете”, след като останалите две участнички – Соня Мембреньо и Русина Катърджиева бяха спасени от отпадане чрез зрителски вот.Перфектното изпълнение на  Преслава на “Детелини” обаче й даде преднина и така Пламен се оказа с най-малка зрителска подкрепа.

От вчерашното предаване стана ясно, че освен в ефира на bTV Music Idol влезе и в българските училища. Деца от столичното училище “Св. Георги” си направиха собствен вариант на шоуто, като част от тях изиграха ролите на Мария, Фънки и Дони, а двама от малчуганите се изявиха, като новите Иван и Андрей. Ели Раданова и Симона Статева  се явиха пред детското жури и въпреки критиките на неговите членове те бяха допуснати до “следващия етап” на детския формат.

Снощи  Дони разкри и новата задача на талантите – следващият понеделник те ще трябва да изпълняват диско хитове от 70-те и 80-те години.
На сцената на шоуто заедно с тях ще излязат и танцьорите от Dancing Stars. За следващия си концерт талантите ще се готвят в Банско, за където заминаха днес.

Още за Music Idol

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Пламен Петков напусна Music Idol (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg