Актуално В програмата

FORD MONDEO спаси живота на екип от „Размяна на съпруги”

Добави коментар

На 18 март около 20:50 часа на магистрала „Хемус” екип на предаването „Размяна на съпруги” катастрофира челно със 120 километра в час.
На 18 март около 20:50 часа на магистрала „Хемус” екип на предаването „Размяна на съпруги” катастрофира челно със 120 километра в час.

FORD MONDEO спаси живота на екип от „Размяна на съпруги”В сряда, 18 март, екипът на „Размяна на съпруги” започва реализацията по снимките на поредната серия от риалити шоуто, което ще се излъчва по ТВ2. През целия ден времето е странно - вали сняг, град, дъжд, духа вятър.

Размяната е на двойка от Трявна със семейство от София. Екипът тръгва от Трявна около 16:30 часа, като в колата - Форд Мондео, се возят учстничката в размяната, редактор, режисьор и организатор, който е и шофьор на колата. „Пътят по посока Габрово е с много завои и колата още там започна да се носи”, спомня си шофьорът.

В Севлиево групата попада в задръстване, където прекарват близо два часа, защото времето става все по – лошо.
Около 19:00 часа спират на бензиностанция и продължават, вече на магистралата за София, която е много хлъзгава. Във 20:50 часа, на около 15 километра от София, на един десен завой колата поднася и се забива в мантинелата.

FORD MONDEO спаси живота на екип от „Размяна на съпруги”„Всичко се случи за части от секундата, спомням си само думите „дръж волана”, разказва шофьорът на колата. Първо се удря предният ляв калник на Форд-а, след което колата минава през платната на магистралата и се запътва към дерето. „През цялото време се молех да не преминем през мантинелата и да влезем в насрещното движение, защото тогава не знам какъв щеше да е изходът. Късмет беше и фактът, че близо зад нас нямаше коли. Странно е как още преди да си осъзнал какво се случва, мозъкът е пратил импулс към ръцете ти и те сами работят навивайки волана така, че да избегнеш сериозния удар”.

Първият еър бек на Мондеото се задейства от тавана, след което се активизира и пиро коланът, който предпазва шофьора от камшичен удар с волана, след което колата се блъска челно. „Първата ти мисъл е как са хората, които си возил. Участничката в „Размяна на съпруги” се държа много мъжки. Чак след като се уверих, че другите трима са добре осъзнах, че аз съм се ударила, но за радост нищо сериозно”, разказва шофьорът на Форд-а.

Две коли спират, за да помогнат, за по – малко от 30 минути идват полицаите и линейката. Проверката показва, че шофьорът не е употребявал алкохол и има кръвно 120 на 80, което изненадва лекарите, защото това са показатели за спокоен човек, а не за такъв, който току що е претърпял тежка катастрофа.

„Полицаите и лекарите бяха перфектни, дори един от полицаите ми превърза ръката”, споделя редакторът, возил се на задната седалка зад водача.

„Ако бяхме с друга кола, може би нямаше да оживеем. От седем еърбега се отвориха 5”, завършва разказа си шофьорът на колата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Размяна на съпруги

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”

Кралица на красотата попада в занемарен дом в "Размяна на съпруги” 3

Орхан Мурад разменя съпругата си в „Размяна на съпруги” 3

„Размяна на съпруги” 3 сбъдна мечтата на глухо дете от Козлодуй - събота, 1 май от 19:45

Мир и хармония срещу патриархат в „Размяна на съпруги” 3