Актуално В програмата

Орхан Мурад разменя съпругата си в „Размяна на съпруги” 3

Добави коментар

Орхан Мурад разменя съпругата си в „Размяна на съпруги” 3
Орхан Мурад разменя съпругата си в „Размяна на съпруги” 3

семейството на Орхан Мурад
Този петък, 7 май в 11-я епизод от „Размяна на съпруги” 3 ще видим семейството на Орхан Мурад. Зрителите ще се запознаят със съпругата му Шенай (37г.) и двете им дъщери – Александра (17г.) и  Сузи (7г.).

Семейството на Орхан Мурад живее в Пловдив. Шенай е асистент на съпруга си и го придружава навсякъде. Заедно са от 8 години. Двамата са изградили свой собствен дом, пълен със щастие, разбирателство и хармония. Всеки прави каквото си поиска, за да е щастлив. Орхан и Шенай учат децата си да са приятели, да споделят всичко с тях и взаимно да се уважават.  

 Елеонора (24г.) и Станислав (27г.) Василеви

Другото семейство в размяната е това на Елеонора (24г.) и Станислав (27г.) Василеви, които живеят без брак, но имат 3 деца – Ками (7г.), Станислав (3г.) и Димана (1г.). Двамата съпрузи са с основно образование. Станислав е безработен и отказва да си намери работа, тъй като смята, че няма кой да му даде заплатата, която заслужава. Елеонора също е безработна. Тя се грижи за къщата и отглеждането на децата. Двамата се издържат със средствата, които майката на Станислав им изпраща от чужбина. В дома на Василеви цари пълен патриархат. Съпругът на Ели отказва да ѝ помага в къщната работа, в грижата за децата също. Единствените му задължения са стоенето пред компютъра и гледането на телевизия, почти не излиза - води тотален асоциален начин на живот.

Елеонора в подредения и изпълнен с хармония дом на Орхан Мурад
Зрителите ще видят какво ще се случи с Елеонора в подредения и изпълнен с хармония дом на Орхан Мурад, и как и защо на всяко ново правило на Шенай, Станислав пък отговори с „няма да стане”. Как младият мъж изяде листа с правилата на новата си съпруга и отказа да ги изпълнява. Какъв съвет ще даде едно 17- годишно момиче на новата си майка Елеонора, и защо Шенай ще възкликне, че има много мъже, които са по-слепи от Орхан. Всичко това в поредния епизод от „Размяна на съпруги” 3, този петък, 7 май, точно в 19:45 часа по PRO.BG.

„Размяна на съпруги” 3 се излъчва всеки петък и събота от 19:45 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Размяна на съпруги

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”

Кралица на красотата попада в занемарен дом в "Размяна на съпруги” 3

„Размяна на съпруги” 3 сбъдна мечтата на глухо дете от Козлодуй - събота, 1 май от 19:45

Мир и хармония срещу патриархат в „Размяна на съпруги” 3

„Размяна на съпруги”3, петък от 19:45 по PRO.BG.