Актуално Други

Поли Генова представи новото си видео към One Lifetime’s Not Enough

Добави коментар

Поли Генова представи новото си видео към One Lifetime’s Not Enough


Йорданка Христова, Стефан Димитров, Силвия Кацарова и Дани Милев дойдоха да подкрепят младата певица

Дани Милев: „Няма да има удари под кръста на Евровизия”

Поли Генова представи новото си видео към One Lifetime’s Not Enough

В чртвъртък вечер в столичния клуб „Брилянтин” Поли Генова представи новото си видео към рок-баладата „One Lifetime’s Not Enough”, с която ще се състезава на финала на БГ Евровизия 2009.

Режисьор на клипа е Венелин Георгиев (Венко), ученик на акад. Людмил Стайков.

Водещ на събитието бе Гергана Стоянова, позната като Гери от „Иначе”, която е сценарист на лентата и съпруга на режисьора Георгиев.

Домакините Рози Караславова и Борис Чакъров от BON-BON PRODUCTIОNS се бяха прогрижили по изискан начин за доброто настроение на гостите.

В празничната вечер Поли Генова промотира освен „Един живот не е достатъчен” и още една нова песен на тандема Иван Кутиков и Джим Петерик – Fascination. Вокалистката от „Вечерното шоу на Азис” сподели благораност и признание към всички, които са я напътствали и помагали по пътя към голямата сцена.

Поли и Атанас Месечков


Да поздравят и подкрепят младата певица на промоцията дойдоха – неостаряващата звезда на българската попмузика Йорданка Христова, големият композиторът Стефан Димитров, Силвия Кацарова, Дани Милев, откритието на Мария Илиева - Криста, Наско от „Групата”, Цвети от „Експоуз”, Атанас Месечков и Трендафил Сърмов от Dancing Stars, репортерката от „Вечерното шоу на Азис”  Мария Силвестър и съпругът ѝ Зюмбюл от „Братя Мангасарян”, новинарката Деси Бакърджиева, момичетата от балет M Dance, талантливите цигуларки от квартет Hypnotic, изпълнителният продуцент на БГ Евровизия – Любо Кънчев.

Дани Милев и Поли



„Много малко творци имат таланта да правят динамика на цялото си изпяване от ниските до високите тонове, човек трябва е преживял много за да може да музицира така. Благодаря на Иван Кутиков, че помага на българския поп пазар с хубави песни, прекрасно е, че се дава увереност на гилдията у нас”,
похвали Поли и песента ѝ пред присъстващите в „Брилянтин” Дани Милев, шегувайки се „Леле, какво говоря за конкуренцията” и допълни: „Няма да има удари под кръста, ще мине месец и на всички ще ни бъде смешно, с Поли ни престои да работим заедно и да правим стойностни песни”.

Силвия Кацарова  и Поли

 

Силвия Кацарова също подари похвални слова на младата изпълнителка и поздрави гостите с една от най-новите си песни „Лятна буря” . Звездата на българската естрада изказа гордост, че първият запис на Поли още като дете е правен в нейното студио и ѝ предсказа големи успехи.

Йорданка Христова и Поли

„Всичко, което се казва и пише за Иван Кутиков е вярно за разлика от други, които са отишли за малко в чужбина или случайно са попаднали там по свое желание.”,  обясни Йорданка Христова, която е лична приятелка на композитора, продуцирал две от плочите ѝ в „Балкантон”. Неостаряващата певица не спести суперлативи по адрес на Поли Генова, като я нарече „precious Поли”.

Видеото на One Lifetime’s Not Enough е заснето на различни локации в столицата.

Стайлингът на Поли е дело на Dolce&Gabbana, а една от роклите във финалните кадри на лентата е на дизайнерката Аля Милушева.

Сюжетът на лентата на „Един живот не е достатъчен” не е разказ за поредната любовна история... Това е животът на едно момиче, което се опитва да събере стъклените парченца на своето щастие. И всеки път, изправяйки се срещу света около себе си, борейки се смело, тя почти успява... Но щастието отново се счупва, някой за пореден път го стъпква и заличава. Въпреки болката и студа, главната героиня в лентата не се отказва да търси възможност за оживяване на съкровенните ѝ мечти, фантазии и надежди. Тя има толкова много да даде! Един живот няма да е достатъчен, за да дари цялата си любов на някого. 

С течение на времето момичето осъзнава, че нищо не продължава вечно и за да обича истински, за да пътува отвъд съдбата си - тя се нуждае от помощ отгоре... Защото един живот, никога не е достатъчен...

„Това не е моята история. Песента е историята на всички търсещи любов и топлина хора, преминали през болката и разочарованието неведнъж”, споделя талантливата изпълнителка Поли Генова. Неведнъж, но достатъчно да осъзнаят, че животът е като река, а истинската любов е като мост... към вечността! А на финала остават само няколко мига преди светлината, за да разберем дали действително един живот ни е бил достатъчен...

 Видеото на „Един живот не е достатъчен” е изключително въздействащо, човешко и  истинско.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поли Генова

„LAST NIGHT“ на Поли Генова стана най-слушаната българска песен

Хитът на Поли Генова „How we end up“ с пробив в MTV

Поли Генова се завръща ударно на сцената с парчето „How we end up“

Поли Генова представя най-новата си песен на наградите на БГ Радио

Поли Генова е водеща „Българският Топ 40” по БНТ1