Dancing Stars

Водещият на Dancing Stars Краси Ранков обожава лятото и морето

NOVA • От 0/5

Водещият на Dancing Stars Краси Ранков Водещият на Dancing Stars  Краси Ранков разкри палитра от таланти тази сутрин в студиото на предаването „На кафе”. Актьорът, когото зрителите гледат в понеделник и петък на сцената на хитовото танцувално шоу, се похвали с таланта си на винопроизводител. Всяка година той лично успява да направи изумителните 200 литра от гроздовия еликсир, благодарение на лозята в семейната вила в Балчик.

Краси обожава морското градче и с нетърпение очаква да дойде лятото, за да могат в България да си дойдат и децата му, които живеят в САЩ. От първия си брак Краси има син, от когото пък има внучка, а дъщеря му учи журналистика в Ню Йорк и все още не го е дарила с внуци. „Децата ми имат много силна връзка помежду си”, похвали се актьорът. От почти 10 години Краси живее със своя съученичка, с която преоткрили любовта по време на ежегодните срещи на випуска. Елена няма нищо общо с актьорската професия, което не пречи на хармонията между тях.

Водещият на танцовото шоу изненада приятно Гала с добруджанската ръченица, която тропна като истински професионалист. „Не знам защо като си толкова добър в танците, не си сред участниците в Dancing Stars, а си водещ!”, удиви се водещата след изпълнението.

 

Водещият на Dancing Stars Краси Ранков
 
Тази вечер, точно в 20.00 часа по Нова ТВ, зрителите на Dancing Stars ще видят кои звезди двойки са номинирани, кои от тях ще бъдат спасени и коя ще е звездата, която ще напусне сцената на шоуто.

 

Още за Dancing Stars, Денсинг старс, На кафе

09:30
06.07.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
07.07.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
08.07.2020
На кафе - предаване на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg