Какво ще се случи...

„Откраднат живот“: Дилеми от миналото преследват доктор Василев

0/5

„Откраднат живот“: Дилеми от миналото преследват доктор Василев
Критични решения и връщане в миналото ще бележат новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.

След като доктор Стилянова се събуди от кома, за доцент Захариев предстои да разбере какво е състоянието на съпругата му и дали тя помни отминалите събития.

Междувременно доктор Кръстева ще се завърне от Германия – в разговор с Евгения тя ще признае, че се е скарала с професор Цонев и не знае как ще продължат отношенията им.

 

доктор Кръстева

 

Ситуация с родилки в спешното отделение ще предизвика доктор Василев да се върне три десетилетия назад, замисляйки се дали е готов да проиграе същия сценарий.

„Развръзката ще бъде препратка към историята, с която започна всичко в първи сезон. Конфигурацията сега е различна - хората, които станаха жертви на обстоятелствата, ще изпитат житейския си опит“, разказва сценаристът на сериала Христина Апостолова.

След разговор с колега доктор Тасев ще вземе окончателно решение за ситуацията с Мирослава и доктор Чилингирова. В търсене на близост и негласно изясняване ще попаднат и доктор Ковачев и доктор Огнянова, които ще излязат на приятелска вечера.

Какво е състоянието на доктор Стилянова? Ще намерят ли път един към друг отново доткор Крътева и професор Цонев? – зрителите ще в новите епизоди  в новите епизоди от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

20:00
01.12.2020
Откраднат живот: Антитела (премиера) - сериал, сезон 10
20:00
02.12.2020
Откраднат живот: Антитела (премиера) - сериал, сезон 10
20:00
03.12.2020
Откраднат живот: Антитела (премиера) - сериал, сезон 10, финал

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg