Архив Dancing Stars

Мика Стоичков и Хубавата Елена в Dancing Stars

Добави коментар

Сцената на Dancing Stars у нас – трета по големина в света след САЩ и Великобритания

Дъщерята на Христо Строичков - Мика и Хубавата Елена, застанаха сред бляскавите редици на Dancing Stars, броени часове преди старта на предаването.

Добави описание

Добави описание

Добави описание

Продуцентите ни позволиха да „надникнем зад кулисите” и ни направиха свидетели на бляскавия свят на най-популярните и обичани български звезди, изпълнен с трескава подготовка и тренировки преди старта на Dancing Stars утре, вторник 11 март, от 20.00 часа по Нова.

Добави описание

Освен на резултата на усилените тренировки на участниците, зрителите на Нова ще могат да се насладят и на изцяло новата ефектна визия на Dancing Stars.

Добави описание

За първи път у нас за шоуто е изградена двуетажна сцена – трета по големина в света след Dancing Stars в САЩ и Вликобритания и единствената двуетажна сцена на Dancing Stars в Източна Европа.

Добави описание

Декорът на шоуто е четири сетов, а бляскава атмосфера се допълва и от ефектния мултимедиен дансинг. За първи път зрителите ще имат възможността да проследяват всяка една емоция на участниците. За целта продуцентите са изградили  5-метров бекстейдж и бляскава гримьорна, като всички елементи  изпълват впечатляващите над 1000 кв.м. площ на балната зала.

Добави описание

Неуморната Алекс Сърчаджиева, която с удоволствие разведе представителите на медиите из лъскавите дебри и тайни кътчета на шоуто, изненада чаровната Маги Желязкова в достойната за холувудски величия громьорна.

Добави описание

Маги разкри, че част от ролята ѝ на ко-водеща ще бъде да проследява емоциите и настроението на участниците буквално секунди преди да излязат на сцената, да им дава кураж и да съпреживява техните вълнения.

Добави описание

За първи път в ефир, зрителите ще станат свидетели как гримьорите поставят финални щрихи – грим и коса на звездите, минути преди да стъпят на най-ефектния дансинг.

Добави описание

Зад цялата пищност и разкош на най-обичаното танцувално шоу стоят повече от 6 000 часа усилени тренировки на участниците, а екип от над 100 човека се грижи за безупречния процес.

Добави описание

На събитието бяха изненадани по време на тренировка и Елена, Нели, Мика, Ути, Енчо, Мариан, Антон, ВенЗи, Михаела - облечени в спортни екипи и под зоркия поглед на Илиана Раева и Алфредо Торес. Утре вечер, от 20.00 ч., към журито ще се присъединят и Христо Мутафчиев, който ще се завърне от турне, както и наскоро станалата майка – Галена Великова.

Какви още изненади и бляскави детайли ще съпътстват най-ярките звезди на България по пътя им към танцувалния триумф, ще разберем след броени часове, на 11 март, вторник, от 20.00ч. в ефира на Нова.

Dancing Stars  2014 – 11 март , 20.00 часа по Нова.

Добави описание

Добави описание

Добави описание

Добави описание

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мика Стоичкова , Dancing Stars , Денсинг старс

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV