В програмата

Михаела Маринова е големият победител в „Маскираният певец“

0/5

Михаела Маринова
Михаела Маринова

 

Жана Бергендорф и Маги Джанаварова заеха почетните второ и трето място в мистериозното шоу

С грандиозен финал по NOVA приключи първият сезон на най-мистериозното шоу в България.

Вотът на зрителите отреди на Гарвана победата в „Маскираният певец“.

Певицата Михаела Маринова успя да скрие самоличността си под обаятелната маска цели тринайсет епизода - не само от верните фенове на предаването, но и от изтъкнатите детективи, които внимателно следяха всяка улика и изпълнение на участниците. На второ място, на метри от финала, остана Жана Бергендорф, която се криеше под маската на Розата. На почетната стълбица се нареди и Маги Джанаварова, която си отвоюва престижното трето място зад образа на Пчелата. 

Михаела Маринова

Талантливата Михаела Маринова не скри радостта си от победата и сподели развълнувано:

„Благодаря на всички за тази емоция. Зрителите в студиото са толкова зареждащи - пълните ми душата. Гарванът е много благодарен и щастлив. Всеки път се убеждавам, че екипът на това предаване са изключителни професионалисти и искрено им благодаря за всичко. Благодаря за вярата и поканата да участвам. Искам да използвам случая да се извиня на всички мои близки, които се налагаше толкова време да лъжа. Но имах добро оправдание – в момента записвам моя първи албум и всеки път им казвах, че отивам да записвам някоя нова песен за него.“

Зрителите на NOVA помнят Михаела и с победата й във формата „Като две капки вода“ през 2017 година, както и с участието й в третия сезон на „X Factor”.

 

Жана Бергендорф

 

Заелата второ място Жана Бергендорф коментира:

„За мен само фактът, че съм тук на тази сцена значи, че съм победител. Много благодаря на продуцентите за поканата – за мен беше едно прекрасно и истинско преживяване. Много беше готино да си под тази маска, свикваш с нея. Признавам, че беше изключително трудно да крия своето участие, най-вече от сина ми.“

Жана също започва своята музикална кариера на сцената на „X Factor“, като печели втория сезон на предаването.

 

Маги Джанаварова

 

Първата свалила маската тази вечер, и заела трето място - Маги Джанаварова - сподели:

„Много се вълнувам. Благодаря на всички хора, които ме подкрепяха. Благодаря на продуцентите, че ме поканиха да бъда част от това шоу. И разбира се на всички асистенти, които ни помагаха в това начинание. „Маскираният певец“ ми даде огромно вълнение, от което имах нужда точно сега“.

Маги също започва кариерата си от музикален формат, а днес е  самопродуциращ се изпълнител с един самостоятелен албум зад гърба си.

Повече за участието на Михаела Маринова зрителите ще научат в понеделник, 9 декември, когато тя ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“. Само ден след това, на 10 декември, Аделина Радева и Виктор Николаев ще посрещнат в студиото на сутрешния блок на NOVA Маги Джанаварова и Жана Бергендорф.

Още за Маскираният певец

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg