В програмата

Киро Скалата търси услуга от доцент Мазов в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

0/5

Киро Скалата търси услуга от доцент Мазов в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

Шоуменът и бодибилдър Киро Скалата ще бъде специален гост в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Скалата ще влезе в ролята на дългогодишен приятел на доцент Мазов, който ще се появи за услуга в болницата.

 

Киро Скалата ще влезе в познатия за зрителите имидж, но ще предизвика много изненадващи ситуации. В желанието му да се отблагодари за помощта на доцент Мазов, дори ще усложни някои от отношенията в болницата – за сметка на това ще предизвика усмивки в зрителите“, споделят от екипа на хитовия медицински сериал.

 

Добави описание


Тази седмица недоразуменията в болницата ще продължат да създават смут сред лекарите. Тайната на сестра Райкова ще бъде оповестена на целия екип в болницата, което ще доведе до нови сблъсъци между полюсните мнения по темата. Доктор Хинова ще потърси конкретни отговори от доктор Владов, който ще трябва да изясни чувствата си и възможността да се впусне в нова връзка. Огорчена от Тони Ковачев, Албена ще се впусне в авантюра с друг лекар от болницата. Ситуацията бързо ще бъде разкрита от другите лекари, а последствията от изневярата ще докоснат други хора от обкръжението им. Междувременно Кая и Христо ще се впуснат в необичайна надпревара, която ще бъде последвана от различни номера, превръщайки отделението в игрално поле.


Дали доктор Огнянова е бременна и ще принудят ли новите обстоятелства Кая да напусне болницата ще научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“, от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

20:00
25.04.2019
Откраднат живот: Любовта лекува (премиера) - сериен филм, сезон 7

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg